Timothy Liljegren gör säsongsdebut i NHL - Toronto lånar in målvakt
Text & Foto: hockeynews.se

Timothy Liljegren gör säsongsdebut i NHL - Toronto lånar in målvakt

Han har varit på läktaren under de första matcherna av säsongen, nu får Timothy Liljegren göra säsongsdebut för Toronto Maple Leafs. På grund av Liljegrens säsongsdebut måste Toronto låna in en målvakt – från ett universitet.

"Timothy Liljegren gör säsongsdebut i NHL - Toronto lånar in målvakt" går att läsa i sin helhet på hockeynews.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Svenskbacken tar plats i Toronto – får göra säsongsdebut

msn.com

Nylander efterlyser bättre starter från Maple Leafs

nhl.com

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 16 November 2021

16 November 2021

Tavla av stjärnmålvakt när Luleå tappade poäng

Tavla av stjärnmålvakt när Luleå tappade poäng

AIK luggade återigen serieledande Luleå på poäng i SDHL. Luleå vann med 3-2 efter straffar. En målvaktstavla av Luleås Sara Grahn höll på att ge en jätteskräll.

Modo vann i förlängningen mot Troja/Ljungby

Modos väg till seger mot Troja/Ljungby hemma i Hockeyallsvenskan blev allt annat än enkel.

"Gått från en klubb som alla älskade till en som folk inte gillar"

En stor kontrast från Graham Potters sista år - då ÖFK bland annat spelade i Europa League. – Det är ledsamt, säger Potter till Dagens Nyheter.

Lång väntan på första NHL-målet för Dahlén

Lång väntan på första NHL-målet för Dahlén

Jonathan Dahlén fick vänta länge på sitt första NHL-mål. Men när det väl var dags kom det två av bara farten. Första samtalet efter San Jose Sharks 5-0-seger mot Montreal Canadiens under natten till onsdagen gick förstås hem, och till pappa Ulf Dahlén,...

Thomas Tuchel hyllar sin målvaktsuppsättning

Thomas Tuchel hyllar sin målvaktsuppsättning

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Arvidsjaurssonen tvåmålskytt efter petningen

I hemmamatcherna mot Frölunda och Rögle fick inte Arvidsjaurssonen Linus Andersson plats i Djurgårdens matchtrupp. Sedan dess har det blivit tre matcher – och tre mål för den tidigare Skellefteå AIK-junioren. Mot Timrå klev 22-åringen fram och blev...