Pavel Datsyuk vägrar att lägga av – här spelar 42-åringen(!) nästa säsong
Text & Foto: sportbibeln.se

Pavel Datsyuk vägrar att lägga av – här spelar 42-åringen(!) nästa säsong

Den ryske trollgubben vägrar ge upp. Nu står det klart att Pavel Datsyuk fortsätter ännu en säsong. 42-åringen har skrivit på ett nytt ettårskontrakt i KHL, enligt ryska uppgifter. Han har gjort imponerande 918 poäng på 953 matcher i NHL. Samt vunnit Stanley...

"Pavel Datsyuk vägrar att lägga av – här spelar 42-åringen(!) nästa säsong" går att läsa i sin helhet på sportbibeln.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Datsiuk uppges fortsätta hockeykarriären – till rena "reapriset"

hockeynews.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 16 Maj 2020

16 Maj 2020

Boyata: ”Ber om ursäkt att jag tog i hans ansikte”

Boyata: ”Ber om ursäkt att jag tog i hans ansikte”

När Bundesliga startade om i lördags hamnade Hertha Berlin-spelaren Dedryck Boyata i blåsväder efter att ha ”kysst” en medspelare. Nu ber han om ursäkt – men hävdar att situationen handlade om något annat. – Det var inte en kyss eller ett firande, skriver...

Snöstorp Nyhems herrlag har återuppstått – med ungdomarna i fokus

Satsa på ungdomarna – det är Snöstorp Nyhems strategi för sitt nystartade herrlag. En strategi som klubbens ordförande Ulf Sjögren även tror skulle kunna bryta.

Zlatanstatyn kvar i Malmö – men oklart var

Statyn över Zlatan Ibrahimovic blir kvar i Malmö. Den linjen går kommunstyrelsens arbetsutskott på, skriver flera medier. Men var i staden en reparerad och putsad Zlatan, klädd i brons, ska visa sig framöver är inte bestämt.

Janne Andersson om matchfixningen i svensk fotboll: Nästintill en chock

Janne Andersson om matchfixningen i svensk fotboll: Nästintill en chock

Sverige är det land i Europa som är tredje mest utsatt för misstänkt matchfixning. Svenska Fotbollförbundet utredde 47 misstänkta matcher förra året, och SVT Sports enkät visar att minst 82 spelare spelare har spelat matcher de misstänkt varit fixade.

Yussuf Poulsen poängräddare för Leipzig mot Freiburg

Yussuf Poulsen poängräddare för Leipzig mot Freiburg

Freiburgs Manuel Gulde gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Leipzig i Bundesliga. I andra halvlek jobbade sig Leipzig in i matchen, och kvitterade genom Yussuf Poulsen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

Rögles glädjebesked – forwarden stannar: "Vi är exalterade"

Leon Bristedt har sagts vara aktuell för NHL. Nu har han förlängt sitt kontrakt med Rögle. – Jag har haft två bra år hittills i Rögle och känner att det här kapitlet med Rögle inte är avslutat på något sätt, säger han till klubbens hemsida. Annons. SHL presenteras...