Frustrerat Blåvitt närmar sig botten
Text & Foto: aftonbladet.se

Frustrerat Blåvitt närmar sig botten

GÖTEBORG. Sämsta säsongstarten på tio år för IFK Göteborg. Mot Helsingborg, en ny tung smäll efter kvitteringen på stopptid. – Vi kan inte blunda för saker vi behöver förbättra. Vi får inse sanningen att trepoängarna måste in nu, säger Mattias Bjärsmyr.

"Frustrerat Blåvitt närmar sig botten" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Stor besvikelse i Blåvitt: "Extremt surt - gav bort två poäng"

fotbollskanalen.se

Värst i hela allsvenskan - Blåvitts extrembild inför måstematchen

fotbolldirekt.se

Jag mådde pyton – hade svårt att äta”

expressen.se

Försvarskaoset: Har tvingats använda tio (!) olika mittbackspar

gp.se

16-årige debutanten: "Kör tills Poya säger stopp"

gp.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 16 Juli 2020

16 Juli 2020

HD-domaren Ruth Bader Ginsburg, 87, genomgår cancerbehandling

HD-domaren Ruth Bader Ginsburg, 87, genomgår cancerbehandling

87-åriga Ruth Bader Ginsburg är en av fyra av de mer liberala domarna i den nio personer starka Högsta domstolen i USA. I veckan lades hon in på Johns Hopkins-sjukhuset för vård.

Efter migränanfallet - Rönning redo för spel mot Djurgården

Tim Rönning bröt mötet med Häcken efter ett migränanfall.Till morgondagens möte med Djurgården är målvakten redo för spel igen.- Han har vid flera tillfällen tidigare fått migrän och känner väl till symptomen, säger Elfsborgs lagläkare Matilda Lundblad till...

Kryss med sur eftersmak

Matchen kanske inte går till historien som den mest sprakande eller välspelade, men Aston Villa var några ynka minuter och marginaler från tre poäng. Men istället för full pott och ett bättre utgångsläge inför de sista omgångarna så fick Aston Villa nöja sig...

Lehner taggad – och vill stanna i Las Vegas

Lehner taggad – och vill stanna i Las Vegas

LOS ANGELES. Robin Lehner, 28, hann bara spela tre matcher i Vegas Golden Knights efter trejden från Chicago Blackhawks innan spelstoppet kom i NHL den 12 mars. Han vann samtliga tre. Nu är Lehner taggad över att få komma igång med slutspelet när...

Höglander kan bli kvar i SHL i höst

Höglander kan bli kvar i SHL i höst

En spelare som har NHL-kontrakt över kommande säsong kan spela med en klubb i Europa fram till att NHL-lagen öppnar sina träningsläger den 17 november, förutsatt att det finns ett låneavtal.

40 procent av stockholmarna kan ha immunitet mot corona

Upp emot 40 procent av Stockholms invånare kan ha utvecklat immunitet mot coronaviruset. Det menar Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlsson. – Det finns mycket som talar för att det är på det viset, säger han till DN.