Färre än 100 covidpatienter på iva
Text & Foto: vk.se

Färre än 100 covidpatienter på iva

För första gången på över ett halvår vårdas nu färre än 100 patienter inom intensivvården på grund av coronaviruset. TT. redaktion@vk.se. Annons. Antalet patienter som vårdas på sjukhus på grund av coronaviruset fortsätter att minska i takt med att...

"Färre än 100 covidpatienter på iva" går att läsa i sin helhet på vk.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Färre än 100 covidpatienter i Västra Götaland – lägsta siffran på sju månader

dn.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 15 Juni 2021

15 Juni 2021

Kanadas guldmakare tar över Rangers

Kanadas guldmakare tar över Rangers

I början av juni stod han i båset som förbundskapten när Kanada blev världsmästare i ishockey. Nu tar Gerard Gallant över tränarrollen i New York Rangers.

Jag tycker det är ett kanonspel

ANNONS: Lämna in expertens spel. ■■ För en vecka sedan snackade jag upp 3.00 i odds på Tyskland mot Frankrike som ett kanonspel. Det visade sig vara ett kanonspel, då Tyskland stängde som favoriter på oddsmarknaden precis innan avspark.

Centern till ta revansch i Frölunda: ”Jag vill visa alla och mig själv”

Säsongen 2020/2021 blev ett misslyckande för Jacob Nilsson. Nu vill den 27-årige centern ta revansch i Frölunda. – När jag fick samtalet från Frölunda fanns det ingenting att tveka på, säger han till HockeyNews.se. Annons. Det har varit på gång ett tag och...

TV: JUST NU: Ryssland tar ledningen i rivalmötet

TV: JUST NU: Ryssland tar ledningen i rivalmötet

Finland gästar Ryssland i ett hett rivalmöte i St. Petersburg.Avspark 15:00.

En kanon – skrällen är otroligt spelvärd...”

En kanon – skrällen är otroligt spelvärd...”

Förra V86-omgången prickade fem andelssystem alla 8 rätt. Nils Larssons system gav över 10 000 kronor tillbaka per andel och Joakim ”Rainman” Rosenheds gav över 8 000 kronor per andel. I kväll körs V86 på Solvalla med spelstopp klockan 19.20.

Price och powerplay knutar att lösa för Vegas

Efter förlusten med 3-2 natten till lördagen, är Vegas Golden Knights i underläge med 1-2 i matcher i Stanley Cup-semifinalen mot Montreal Canadiens.