Tog paus från fotbollen – är nu tillbaka i Gais
Text & Foto: expressen.se

Tog paus från fotbollen – är nu tillbaka i Gais

Skadehelvetet och den tunga perioden i Sirius ledde till att Jonas ”Myggan” Lindberg tog en paus från fotbollen. Nu är han tillbaka i Gais – för tredje gången.

"Tog paus från fotbollen – är nu tillbaka i Gais" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Öste in mål i VIF – anfallaren klar för klassisk klubb i Superettan

m.dagensvimmerby.se

Lämnade frysboxen i Sirius - klar för ny klubb

unt.se

Efter tunga vintern – Jonas Lindberg har hittat glädjen till fotboll

gp.se

Officiellt: Gais värvar två forwards

fotbollskanalen.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 15 Juli 2021

15 Juli 2021

Uppgifter: Olsen "nästan klar" för mästarklubb

Uppgifter: Olsen "nästan klar" för mästarklubb

Robin Olsen vill bort från Roma – den saken är säker. Den svenske landslagsmålvakten har inte fått något förtroende i den italienska storklubben och ser sig därför om efter en ny klubb i sommar. Nu börjar också en övergång närma sig. Den italienske...

Tunga beskedet: Solberg bryter VM i Estland

En trasig kylare tvingade Oliver Solberg att kasta in handduken på fredagens sträckor på Estlands VM-rally.

Åbys nya ordförande Peter Bronsman om sitt uppdrag

Han föll överbord och var en hårsmån från att dö i Sydkinesiska havet. Under arbetstiden på haven föddes idén som senare blev imperiet Kopparbergs Bryggeri. Nyligen blev han oerhört kritiserad när damlaget Kopparbergs/Göteborg FC lades ned.

Zachary Elbouzedi klar – men vem är AIK:s nye irländare?

Zachary Elbouzedi klar – men vem är AIK:s nye irländare?

AIK är femma i allsvenskan och har inför söndagens match mot Kalmar förstärkt truppen. Tidigare i veckan presenterade Stockholmsklubben den 23-årige yttermittfältaren Zachary Elbouzedi. Men vem är egentligen AIK:s nye irländare? Gustaf Rauer Text.

Hus har rasat efter tyska översvämningar – 30 saknas

Hus har rasat efter tyska översvämningar – 30 saknas

Uppemot 30 personer saknas efter att flera hus rasat samman i samband med översvämningar i västra Tyskland, rapporterar Südwestrundfunk. Husen kollapsade i staden Schuld, som ligger söder om Bonn. Kraftiga skyfall har drabbat hela västra Tyskland.

Sarah Sjöström om fjärilsim: ”Mer nyfiken”

Sarah Sjöström laddar inför OS som drar igång inom kort – och den svenska simdrottningen har ännu inte bestämt sig för om hon kommer att ställa upp i 100 meter fjärilsim i mästerskapet eller inte. Dörren är dock inte stängd. – Jag har blivit mer nyfiken på hur...