Henrik Lundqvist om återstarten och kampen för att vara förstemålvakt
Text & Foto: gp.se

Henrik Lundqvist om återstarten och kampen för att vara förstemålvakt

Henrik Lundqvist har en tung säsong bakom sig. Kungen av New York som under så många år varit ohotad etta i Rangers-kassen har under året som varit fått följa de flesta matcherna från sidan av rinken. Men coronapandemin har givit den forna kungen en...

"Henrik Lundqvist om återstarten och kampen för att vara förstemålvakt" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Tror inte att nån gått igenom detta tidigare”

expressen.se

Partillebon satsade 16 kronor – vann två miljoner

gp.se

"Henke" siktar på att återta förstaspaden

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 15 Juli 2020

15 Juli 2020

Världsmästaren slutar som 29-åring

Världsmästaren slutar som 29-åring

"Jag vill meddela att jag slutar med professionell fotboll", skriver han på Instagram. Schürrle var med och tog VM-guld med Tyskland 2014. Han har bland annat spelat i Bayer Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg och hade kontrakt med Dortmund sedan 2016.

Göteborg nya serieledare – efter Umeådotterns mål

Göteborg bortaslog Kif Örebro med 1–0 – trots två missade straffar. Därmed är laget också tillbaka i toppen av damallsvenskan efter fyra omgångar. Matchhjältinnan? Umeådottern Emma Kullberg. TT. redaktion@vk.se. Karl Sundström.

Niko tränade med UFC-talang: "Han kan ta en titel"

Den tidigare Kalmarbon, Khamzat Chimaev tog under torsdagen en imponerande seger i sin debutmatch i UFC, den största organisationen inom kampsporten ...

Han måste lyckas nu för att tysta kritikerna

Han måste lyckas nu för att tysta kritikerna

William Nylander, 24, har stora förväntningar på sig i Toronto Maple Leafs. Detsamma gäller Elias Pettersson, 21, i Vancouver Canucks. Svenskarna är två av de mest intressanta och spännande namnen när NHL kör igång igen om två veckor.

Detta har varit Zlatans största bedrift i Milan

Detta har varit Zlatans största bedrift i Milan

Det är lätt att ta en spelare som Zlatan Ibrahimovic för givet, kolla statistik och jämföra med de andra dominerande anfallsspelarna. Men Faktorn Ibra, där versal är obligatoriskt, är så mycket större och viktigare än bara mål och assist. Dela. Kopiera länk.

Tyck till om Brynäs värvningar

Brynäs har samlat in över två miljoner kronor av fansen efter en intensiv kampanj för att landa Simon Bertilsson och Patrik Berglund. Ett tveksamt sätt att utnyttja supportrarna eller framtiden för flera SHL-klubbar?