Vinst mot Oskarshamn i tredje träningsmatchen
Text & Foto: vaxjolakers.se

Vinst mot Oskarshamn i tredje träningsmatchen

I Vida Arena inledde IK Oskarshamn första perioden starkast ikväll men i andra var det Växjö Lakers som i special teams och två mål i powerplay lade grunden för seger med 3-1 efter en stabil insats från bland annat Erik Källgren mellan stolparna.

"Vinst mot Oskarshamn i tredje träningsmatchen" går att läsa i sin helhet på vaxjolakers.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Storstjärnorna ordnade Växjös vinst

hockeysverige.se

Ny seger för Växjö Lakers

vxonews.se

Växjös vassa powerplay sänkte HV – Lakers vann komfortabelt i rivalmötet

hockeynews.se

Tvåmålsskytt – när Växjö krossade HV

expressen.se

Stjärnorna levererade för Växjö – fick HV på fall

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 15 Augusti 2020

15 Augusti 2020

Tung förlust för Nordvärmland

Tung förlust för Nordvärmland

Nordvärmland fortsätter ha det kämpigt i division 2. Borta mot Stenungsund under lördagen förlorade värmlänningarna med 2–4.

SHL-meriterade målvakten till nykomlingen

Den SHL-meriterade målvakten, Henrik Lundberg, går till nykomlingen i Hockeyallsvenskan, Väsby. Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen. – Han tillför rutin och kommer bli en trygg sista utpost, säger Tom Tärnström. Henrik Lundberg är klar för...

Kommunikation ska leda Damkronorna tillbaka

Kommunikation är ledordet som ska ta Damkronorna tillbaka till A-VM och visa vägen till OS i Peking. Om ett par veckor tar B-nationen de första skären under nya förbundskaptenen Ulf Lundberg. –Att om Sverige, om ett och ett halvt år, är med i OS, det hade...

Junioren Oliver Söderström slog stjärnorna i STCC-premiären

Junioren Oliver Söderström slog stjärnorna i STCC-premiären

22-årige Oliver Söderström chockade i STCC TCR Scandinavia-premiären på Gelleråsen Arena och slog såväl världsmästaren Rob Huff som regerande mästaren Robert Dahlgren till mästerskapsledning efter tre intensiva tävlingar. Lestrup Racing...

Speltips & odds: Hammarby IF - IF Elfsborg 16/8

Speltips & odds: Hammarby IF - IF Elfsborg 16/8

Vi har rekat och tippat Hammarby - Elfsborg, från Allsvenskan. Se bästa odds och spel på matchen. Matchen spelas 16 augusti, på Tele2 Arena/Nya Söderstadion.

Officiellt: AIK presenterar forward: "Glad och stolt"

AIK fortsätter att förstärka truppen.Klubben är överens med forwarden Bojan Radulovic Samoukovic om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023, meddelar klubben på sin hemsida.