Stjärnans stenhårda passning till SHL-rivalen – efter stora dramat i slutspelet: ”I tio år så har de…”
Text & Foto: sportbibeln.se

Stjärnans stenhårda passning till SHL-rivalen – efter stora dramat i slutspelet: ”I tio år så har de…”

Luleå leder matchserien. Då kommer en stenhård passning från Skellefteå-stjärnan Jonatan Berggren. – De har spelat tråkhockey i tio år, säger han. SM-kvartsfinalerna har i tre av fyra serier i stort sett saknat dramatik alls. Färjestad var visserligen det bättre...

"Stjärnans stenhårda passning till SHL-rivalen – efter stora dramat i slutspelet: ”I tio år så har de…”" går att läsa i sin helhet på sportbibeln.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 15 April 2021

15 April 2021

Jag har aldrig sett det där tidigare”

Jag har aldrig sett det där tidigare”

När Albin Sundsviks klubba gick av åkte 19-åringen för att byta. Då blev Luleå fem mot tre och straffade Skellefteå. – Jag har aldrig sett det där tidigare, säger experten Johan Tornberg i C More.

Jens Lind: Tre höjdpunkter ur dokumentären ”Tumba – en släktsaga”

Hockeylegendaren Sven Tumbas liv har blivit en dokumentär. Men vad är det egentligen som sticker ut från de två avsnitten? Skaparen till ”Tumba – en släktsaga” Jens Lind har valt ut tre höjdpunkter.

Stenson om OS-kampen, US Open och den tappade formen

Henrik Stenson har rasat på rankingen den här säsongen. ”Jag försöker bara fokusera på att vända min formkurva och så hoppas vi att OS-platsen ska lösa sig”…

Inget SSL för Palmqvist: ”Det känns förjävligt”

Inget SSL för Palmqvist: ”Det känns förjävligt”

Under torsdagskvällen stod det klart. Det blir inget SSL för Johan Palmqvist och Karlstads IBF. Hoppet levde länge, men Djurgården gick segrande ur matchen och slog därmed ut KIBF ur SSL-kvalet.

Guldhjälten överens med KHL-klubb

Guldhjälten överens med KHL-klubb

HV71 spelar för sin överlevnad i SHL. Men Filip Sandberg, 26, ser inte ut att bli kvar i klubben oavsett utgången. Enligt Sportbladets uppgifter slutförhandlar den tidigare guldhjälten med en KHL-klubb.

Helmerssons Karlskoga missade finalen

Mariestadsbon Karl Helmersson var ytterst nära att ta BIK Karlskoga till final i kvalet till SHL.