Linus Videll om förebilderna som lagkapten: "Är de två"
Text & Foto: msn.com

Linus Videll om förebilderna som lagkapten: "Är de två"

Linus Videll har aldrig tidigare varit lagkapten. Ett uppdrag han nu kände sig mogen att tacka ja till. Den rutinerade forwarden är kapten i Djurgården som dessutom är hans moderklubb. – Jag är 36 år och jag har mycket erfarenhet med mig.

"Linus Videll om förebilderna som lagkapten: "Är de två"" går att läsa i sin helhet på msn.com. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Djurgårdens kris djupare – sjunde raka förlusten

svt.se

Videll: ”Ska skita i det – vande mig i Ryssland”

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 14 November 2021

14 November 2021

Bryter måltorkan – stor hjälte för PSG

Bryter måltorkan – stor hjälte för PSG

PSG var illa ute mot succélaget Angers. Då klev Kylian Mbappé, 22, fram. Anfallaren låg bakom allt när PSG vände och vann med 2-1.

V75 i sista stund: ”bra i årgångslopp och väl lite streckad”

V75 vänder norrut till Solänget i Örnsköldsvik den här helgen. Det är jackpot och enligt ATG:s beräkningar kommer det att finnas 46 miljoner kronor i sjurättspotten. Det finns ett par stora favoriter i början av omgången som alla ser ut att ha bra...

Ännu en match inställd i hockeyettan

"Mörrum har ställt in sin medverkan i kvällens match. Det har de meddelat Svenska ishockeyförbundet. Matchen är inte flyttad", skriver Karlskrona. I söndags hände samma sak i norra serien när Örnsköldsvik inte dök upp till bortamatchen mot Boden.

Bror Danielsson, 73, en överraskning i startfältet: ”Ska bli jäkligt spännande”

Bror Danielsson, 73, en överraskning i startfältet: ”Ska bli jäkligt spännande”

Årjängsföraren har bland annat klasseger i RAC-rallyt 1973 på meritlistan och ska redan nästa helg, för andra året i rad, till England för att köra veteranvarianten av tävlingen. – Jag skulle egentligen ha varit där nu och provkört bilen och grejer,...

Solberg inför spanska VM-rallyt: ”Omöjligt att hänga med topp-pojkarna”

Solberg inför spanska VM-rallyt: ”Omöjligt att hänga med topp-pojkarna”

För en dryg vecka sen blev det klart att Oliver Solberg kör WRC i rally-VM nästa år. I morgon gör 20-åringen sin asfaltsdebut i VM:s huvudklass och målsättningen är solklar. – Det är att komma i mål först och främst och få mycket erfarenhet ifrån bilen...

Johan Croneman: När ska misshandel bli tabu inom hockeyn?

Luleåspelaren Fredrik Styrman fick hjärnskakning efter att ha fått ta emot flera knytnävsslag av Djurgårdens Peter Holland. Misshandeln och de lama reaktionerna efteråt får DN:s sport i tv-krönikör Johan Croneman att reagera starkt.