Tuffingen har gjort sitt val – flyttar till Luleå
Text & Foto: nsd.se

Tuffingen har gjort sitt val – flyttar till Luleå

ISHOCKEY Ishockey Sporten kunde i fredags avslöja att Luleå Hockey hade fått nobben av Mattias Norlinder. Nu har man kommit överens med en annan spelare. Linköpings backtuffing Eddie Larsson.

"Tuffingen har gjort sitt val – flyttar till Luleå" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Svenska succén – dubbelt i topp tio

aftonbladet.se

Svenska jätteklättringar i jaktstarten

svt.se

Superlopp av doldisen i säsongens sista lopp

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 14 Mars 2020

14 Mars 2020

Fotbolls-EM flyttas till 2021

Fotbolls-EM flyttas till 2021

Fotbolls-EM inte kommer att spelas i sommar. Enligt det norska fotbollsförbundet har det europeiska fotbollsförbundet Uefa beslutat att mästerskapet i stället flyttas till sommaren 2021.

Mikael Martinsson: Det som händer är svårt att ta in helt enkelt

HK Varberg verkar ha hur många liv som helst. Och det i den surrealistiska tillvaro som vi befinner oss i just nu. Jag var tvungen att sova på saken. Och sedan.

Fotbollsklubbarna vill skjuta upp allsvenskan

Kommer det att spelas allsvensk fotboll den 4 april? Svensk elitfotboll, Sef, meddelar att klubbarna vill skjuta upp premiären – men till när är ännu oklart. – Vi vet mer i slutet av veckan, säger generalsekreteraren Mats Enquist. TT Text. Dela på Facebook Dela...

Nykomlingarna stannar i SHL–General managern splittrad:"Hade hellre spelat om det"

Nykomlingarna stannar i SHL–General managern splittrad:"Hade hellre spelat om det"

Hockeyförbundets besked om att avbryta säsongerna var välkomnat av IK Oskarshamns general manager, Thomas Fröberg. Samtidigt ville han hellre spela om det. – Att få stå med grabbarna och fira hade varit fantastiskt, säger han. Leksand och...

Tio år på toppen – två stora profilers fantastiska framgångssagor började och slutade i Kontiolax

Tio år på toppen – två stora profilers fantastiska framgångssagor började och slutade i Kontiolax

Beslutet att lägga av har hängt i luften redan en längre tid, men ändå har en och var hoppats att beslutet skulle dröja helst en säsong till. Så har det också varit de senaste åren, men nu är det klart. Kaisa Mäkäräinen beslutar att lägga av sin topp idrottskarriär.

Andrén bekräftar själv: Lämnar Lakers

I förra veckan kom uppgifter om att Viktor Andrén nästa säsong kommer att spela för Brynäs IF. På måndagen meddelar målvakten själv på sociala medier att han lämnar Växjö Lakers. Andrén skriver: ”Att min tid i Växjö Lakers skulle sluta såhär var ingenting...