Højbjerg: ”Det var fantastiskt att se honom”
Text & Foto: dn.se

Højbjerg: ”Det var fantastiskt att se honom”

De danska spelarna har mött pressen efter Christian Eriksens hjärtstopp i EM-premiären. – Vi var alla på väg att förlora en vän, säger Martin Braithwaite.

"Højbjerg: ”Det var fantastiskt att se honom”" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Läget fortsatt stabilt för Eriksen – lagkamrat i tårar: ”Höll på att förlora en vän”

msn.com

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 14 Juni 2021

14 Juni 2021

Timrå bekräftar: Spelarna som inte följer med upp

Timrå bekräftar: Spelarna som inte följer med upp

Sedan tidigare har flera spelare redan lämnat Timrå. Nu bekräftar SHL-nykomlingen att ytterligare ett gäng inte kommer följa med upp. Sedan tidigare har det stått klart att Adam Ohre, William Eckmyhl och Jonathan Dahlén inte skulle följa med Timrå upp.

Frödén lämnar Skellefteå – klar för NHL-spel

Boston Bruins meddelade på måndagskvällen att klubben skrivit ettårskontrakt med VM-forwarden. "Vi i Bruins är väldigt nöja med att addera Jesper till vår organisation. Vi har följt Jespers utveckling i SHL där han har bevisat att han är väldigt produktiv,...

Greenpeace ber om ursäkt efter fallskärmsprotest

Minst två personer skadades i samband med fallskärmsolyckan innan gårdagens match mellan Frankrike och Tyskland. Greenpeace låg bakom protesten och ber nu om ursäkt.

Stjärnornas markering: Lyfte bort sponsorflaskor

Stjärnornas markering: Lyfte bort sponsorflaskor

Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo och Frankrikes dito Paul Pogba har inte velat sitta med flaskor från officiella EM-sponsorer framför sig på presskonferenser. I Ronaldos fall lyfte han ner två läskflaskor och uppmanade folk att dricka vatten istället.

Chile - Bolivia, 18/6: Speltips & stream

Chile - Bolivia, 18/6: Speltips & stream

Chile har inlett Copa America piggt och är givna favoriter att slå Bolivia, som dras med avbräck. Speltipset går till en chilensk seger med hållen nolla.

Stjärnan avgör liggande: ”Otroligt! Hur het är han?”

UNIONDALE. Fansen fick taket att lyfta. Men New York Islanders fick inte spelet att lyfta på samma sätt. Och nu har Tampa Bay Lightning vänt Stanley Cup-semifinalserien.