Cave hyllades med karavan i hemstaden
Text & Foto: folkbladet.nu

Cave hyllades med karavan i hemstaden

Hundratals bilar uppradade längs motorvägen och eskort av polis och brandkår. Så hedrades den avlidne NHL-forwarden Colby Cave när hans familj på annandag påsk återvände till kanadensiska hemstaden North Battleford i regionen Saskatchewan,...

"Cave hyllades med karavan i hemstaden" går att läsa i sin helhet på folkbladet.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Frölundas tuffa säsongsstart – så mycket har spelarnas löner sänkts

gp.se

Två dödsfall skakar Anton Blidh

gp.se

Mötte familjen med 15 kilometers bilparad

aftonbladet.se

Det går inte att bära – mitt hjärta är krossat”

expressen.se

Fina hyllningen i avlidne NHL-spelaren Colby Caves hemstad – över 15 kilometer lång bilkö välkomnade familjen ...

svenska.yle.fi

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 14 April 2020

14 April 2020

Klubbikonens stenhårda känga: ”Lika bra att han packar ihop”

Klubbikonens stenhårda känga: ”Lika bra att han packar ihop”

Spelarna flyr Modo och tränaren Björn Hellkvist har flirtat med SHL-klubben Leksand. Nu ryter klubbikonen Magnus Wernblom ifrån. – Lika bra att han packar ihop, säger Wernblom till Sportbladet. Succétränaren Björn Hellkvist skrev nyligen på ett nytt...

Gjorde 332 mål - nu ska Blåvittlegenden lära ut sina knep via app

En av Sveriges bästa anfallsspelare genom tiderna, IFK Göteborgs Torbjörn Nilsson har gett sig in i ett nytt projekt - med hjälp av en app ska han hjälpa till att få fart på målskyttet i svensk fotboll. - Jag vill vara med och bidra till att vi får fram fler målskyttar än...

Bolts coronaskämt blev viral succé

FRIIDROTT Friidrott Usain Bolt har lagt av men ligger fortfarande steget före – i alla fall i sociala medier.Ett inlägg där sprintkungen driver med uttrycket "social distansering" har blivit en viral succé.

Beskedet: Elitloppet körs som planerat

Beskedet: Elitloppet körs som planerat

TRAV Trav Under tisdagens slog Solvallas ledning fast att Elitloppet 2020 kommer att genomföras enligt planerat sista helgen i maj.

Han är nästan helt klar för en flytt dit”

Han är nästan helt klar för en flytt dit”

Jerome Rothen avslöjar Kylian Mbappés nästa klubbadress: ”Nästan helt klar för Real Madrid - bara en fråga om när övergången blir av”

Hisingsleden stängs av – nu börjar byggandet av Halvors länk

Under tisdagen inleder Trafikverket ombyggnaden av Hisingsleden. Syftet är att underlätta för godstrafiken och öka säkerheten på leden. – Det ska bli mer lättframkomligt.