Officiellt: Hammarby lånar ut försvarare till allsvensk konkurrent
Text & Foto: fotbollskanalen.se

Officiellt: Hammarby lånar ut försvarare till allsvensk konkurrent

Dennis Widgren har fått ont om speltid i Hammarby.Nu lånas vänsterbacken ut till Sirius resten av säsongen.- Det känns svinbra att vara på plats och träffa killarna, tränarna och alla runtomkring laget, säger Widgren till Sirius hemsida.

"Officiellt: Hammarby lånar ut försvarare till allsvensk konkurrent" går att läsa i sin helhet på fotbollskanalen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Klart: Dennis Widgren till Sirius säsongen ut

bloggar.aftonbladet.se

Lämnar Hammarby – lånas ut till Sirius

expressen.se

JUST NU: Efter FD:s avslöjande - Hammarby överens med Sirius

msn.com

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 13 Juli 2021

13 Juli 2021

Alla svenskar har spelat klart i British Open

Alla svenskar har spelat klart i British Open

Det var stolpe ut för trion Marcus Kinhult, Henrik Stenson och Rikard Karlberg som alla hade +2 och missade fortsättningen över helgen med ett slag. Alex Norén spelade bort sina chanser i går med 74 slag och fick +5 totalt. Karlberg gjorde en bogey på det...

The Open: Royal St Georges – bana för oväntade vinnare

Royal St Georges är en plats för oväntade vinnare. Under årets British Open frågar sig golfvärlden om vi på nytt ska se en skräll i Kent.

Åldersgräns för vaccination sänks i två steg till 18 år

På tisdagen meddelade Region Uppsala att åldersgränsen sänks för vaccination mot covid-19 i Uppsala län och öppnade upp bokningen för alla som är 21 år eller äldre. Under onsdagen sänks gränsen ytterligare.

"I mina ögon den bästa finska målvakten som spelat i NHL"

"I mina ögon den bästa finska målvakten som spelat i NHL"

Pekka Rinne har avslutat hockeykarriären efter 16 år i Nashville Predators organisation. Filip Forsberg ser tillbaka på den finske målvaktsfantomens tid i klubben och utnämner honom till den största spelaren i Predators historia. – Förmodligen är han den...

Norlings besked: "Jag räknar med honom på söndag"

Norlings besked: "Jag räknar med honom på söndag"

Backen Henrik Castegren är aktuell för spel mot Häcken på söndag. Trots intresset från Austria Wien. "Jag räknar med honom", säger Rikard Norling.

Frida Karlssons oväntade gliring efter att paret flyttat isär – och pojkvännens tydliga svar: ”Det är bullshit!”

De är skid-Sveriges mest omtalade par. Men Frida Karlsson och William Poromaa har flyttat isär för första gången på fem år. – Vi får väl smyga i väg lite på lägren, säger Frida till SportExpressen. Svenska skidlandslaget är just nu på träningsläger i de franska...