Göteborgaren som ska styra SHL i rätt riktning
Text & Foto: gp.se

Göteborgaren som ska styra SHL i rätt riktning

Hon har fightats mot aggressiv cancer – och vunnit. Nu ska göteborgaren Jenny Silfverstrand, 47, se till att SHL blir en vinnare. Hon är nämligen ny vd – med.

"Göteborgaren som ska styra SHL i rätt riktning" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Experten om Lundqvist: "Han borde ha gått dit"

gp.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 11 April 2020

11 April 2020

Real Madrid frågar sig för om stjärnanfallaren

Real Madrid frågar sig för om stjärnanfallaren

Att Pierre-Emerick Aubameyang jagas av många klubbar är ingen hemlighet. Nu rapporterar France Football att Real Madrid har kontakt Arsenal och frågat hur det ligger till med Aubameyang. 30-årigens kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2021.

Fotboll är en sådan liten sak i hela den här virus-cirkusen”

IFE, Elfsborg tränar i Rydahallen. Genre inför stort reportage om spelaragenter. Fotboll, Ryda, Inomhushall, Konstgräs, Fotbollsplan. Sportduellen gnuggar på och sätter tänderna i talanghantering, ett fotbollförbund som trotsar allt och kör igång seriespelet och...

Virussjuka turister evakuerade till Australien

AUSTRALIEN Australien Drygt 100 resenärer som har evakuerats från ett virusdrabbat kryssningsfartyg i Uruguay har landat med ett specialchartrat plan i Melbourne i Australien.

BIK sköt upp sin upptaktsträff på grund av corona

BIK sköt upp sin upptaktsträff på grund av corona

BIK-truppen skulle ha återsamlats på tisdagen, men så blev det inte. I stället kommer spelarna tills vidare att sköta fysträningen på egen hand.

Kalix nya målvakt: "Vill hjälpa dem att nå framgångar"

Kalix nya målvakt: "Vill hjälpa dem att nå framgångar"

Bandy Han lämnade Kalix för att få en bra bandyskolning. Fyra år senare kommer Joel Snäll tillbaka för att visa vad han går för. Herman Öberg. 14:30 | 2020-04-10. 18-åringen har gått bandygymnasiet i Vetlanda och tar studenten i sommar. Sedan går...

Ministern: Återuppta idrotten i Italien

Italiens idrottsminister Vincenzo Spadafora har skrivit ett brev till landets olympiska och paralympiska kommitté. Budskapet? Att tillåta idrotten att komma.