Jeahze ryktenas man inför derbyt mot AIK: ”Trivs jättebra i Hammarby”
Text & Foto: dn.se

Jeahze ryktenas man inför derbyt mot AIK: ”Trivs jättebra i Hammarby”

– De är i riktigt bra form, men det är vi också. Det kommer bli en fin match, säger backen Mohanad Jeahze som på sistone har ryktats vara nära en övergång till skotska Celtic.

"Jeahze ryktenas man inför derbyt mot AIK: ”Trivs jättebra i Hammarby”" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Celtics coach vem inte vem Jeahze är

msn.com

Celtic-tränarens svar om Jeahze: "Vet inte vem du pratar om"

fotbollskanalen.se

Hammarby tittar på ersättare till Mohanad Jeahze

fotbolldirekt.se

JUST NU: Jesper Jansson bemöter känsliga uppgifterna kring stjärnan

msn.com

JUST NU: Hammarby nära att sälja Mohanad Jeahze

msn.com

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 10 Maj 2022

10 Maj 2022

"Något som är väldigt få förunnat att få uppleva"

"Något som är väldigt få förunnat att få uppleva"

Det har bara hänt två gånger tidigare sedan dåvarande elitserien införde sju matcher säsongen 2000-2001. Det är med andra ord inget som hör till vanligheterna det som spelare, ledare och supportrar får uppleva i kväll i Coop Norrbotten arena.

Ny mardrömsmatch för Leeds

Chelsea tog tre säkra poäng borta mot Leeds. 0–3 innebär att Leeds ligger kvar på nedflyttningsplats. Fotboll 11 maj 2022 22:40. Leeds jakt på förnyat kontrakt i Premier League går inte som man hoppats. För andra matchen i rad åkte en av lagets spelare...

Örjan Kihlström: ”Inget speciellt – jag har aldrig brytt mig”

Örjan Kihlström är glödhet som kusk med flera hästar aktuella inför Elitloppet. Förra helgen körde han in 3,1 miljoner kronor – och på fredag fyller han 60 år.

Celtics coach vem inte vem Jeahze är

Celtics coach vem inte vem Jeahze är

Mohanad Jeahze uppges högaktuell för skotska storklubben Celtic. Det har Sky Sports. The Sun och FD rapporter om. Hammarby förnekar medan Jeahze inte vill kommentera. Nu kommer ett mycket övertalande utspel direkt från högsta ort i Celtic.

Markström kan bli vald till bästa målvakt

Markström kan bli vald till bästa målvakt

Jacob Markström kan utses till NHL:s bästa målvakt den här säsongen. Svensken är en av tre som nominerats till Vezina Trophy. TT. redaktionen@folkbladet.nu. Annons. I måndags går nominerades Victor Hedman till Norris Trophy, priset till den...

Svenskarna i huvudrollerna – då studsade Calgary tillbaka och kvitterade

Den svenska offensiven i kombination med att Jacob Markström noterades för 34 räddningar gjorde att Calgary kunde kvittera matchserien. Dallas Stars–Calgary Flames 1–4 (0–0, 0–1,...