Supportens krav efter läktarbråket: Måste sättas galler
Text & Foto: kuriren.nu

Supportens krav efter läktarbråket: Måste sättas galler

Derbyt mellan Piteå och Boden slutade med bråk på bortastå. Nu har en Bodensupporter polisanmält händelsen och är mycket kritisk till säkerheten på LF Arena. "När jag går på hockey i Piteå måste de kunna garantera att ingen ska komma in där vi står och...

"Supportens krav efter läktarbråket: Måste sättas galler" går att läsa i sin helhet på kuriren.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Polisanmäls efter bråk på läktaren: ”En jäkla smäll”

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 10 Januari 2022

10 Januari 2022

Tränarna valde till NHL All-Star

Tränarna valde till NHL All-Star

Florida Panthers Andrew Brunette (Atlantic), Colorado Avalanches Jared Bednar (Central), Carolina Hurricanes Rod BrindAmour (Metropolitan) och Vegas Golden Knights Peter DeBoer (Pacific) blir tränare under 2022 Honda NHL® All-Star Weekend.

Öis får miljoner för Cajuste - men går miste om jättebelopp

Örgryte får nöja sig med solidaritetsersättning när Jens Cajuste sålts till Ligue 1. Klubben förhandlade nämligen inte till sig någon vidareförsäljningsklausul när talangen såldes till Midtjylland, erfar Fotbollskanalen.

Från London till Värnamo och kärleksmumsen: ”Blev kär direkt”

Owen Southgate kunde valt att jobba med fotboll i London, men valde Värnamo istället. Varför blev det så och vad vill han arbeta med som ny sportchef för IFK Värnamo dam. Henrik HultqvistText. Owen Southgate har stora idéer för att göra IFK Värnamos...

Mikaël Tam uppges vara aktuell för Vita Hästen

Mikaël Tam uppges vara aktuell för Vita Hästen

Enligt Norrköpings Tidningar ska nämligen kanadensiske backen Mikaël Tam vara på ingång från KHL. Det har varit ett flertal spelare som har lämnat Vita Hästen under säsongens gång men än har klubben inte värvat ersättare till alla.

Uppgifter: Umtiti förlängde för Torres - kommer lånas ut

Uppgifter: Umtiti förlängde för Torres - kommer lånas ut

Under måndagen offentliggjorde Barcelona att man har förlängt kontraktet med Samuel Umtiti. Det kom som en överraskning för m��nga supportrar, då fransmannen inte fått förtroende av tränarstaben, utan endast spelat en match under den pågående säsongen.

Åstemo om senaste draget: ”Vi tror mycket på honom”

Med Linus Mattssons påskrift blir Skövde AIK:s trupp alltmer komplett. SAIK är mycket nöjda med att ha knutit den 18-årige talangen till sig. – Det är en duktig spelare med en väldigt stor potential, säger SAIK:s sport- och klubbchef Per Åstemo.