Cooper utvisad – efter toksatsningen
Text & Foto: aftonbladet.se

Cooper utvisad – efter toksatsningen

Totalt övertag för Manchester City, men Leeds i ledning efter den första halvleken. Dock har oddsen vänt till Citys favör efter Leedskaptenen Liam Coopers mycket fula tackling på Gabriel Jesus. – Det är en fegis som gör en sådan tackling, säger Viaplays...

"Cooper utvisad – efter toksatsningen" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Uppgifter: Leeds in i jakten på Agüero

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 10 April 2021

10 April 2021

AIK segrade i femte perioden – "Nisse" hjälte

AIK segrade i femte perioden – "Nisse" hjälte

Skellefteå AIK leder med 1–0 i matcher. Det efter ett avgörande i 100:e minuten. Först såg det ut som det var Melker Karlsson som styrde pucken. Men målet var Niclas Burströms – hans andra i matchen.

Repris: Täby-Umeå FC

Efter premiärsegern förra helgen spelade Umeå FC oavgjort med Täby. Se matchen i repris här.

Växjö säkrade segern mot Färjestad efter rysare

Fredrik Karlström stod för Växjös avgörande mål efter 94 minuter. Färjestad tog ledningen efter 6.22, genom Pontus Widerström på pass av Carl Jakobsson. Växjö kvitterade till 1-1 efter 12.01, genom Emil Pettersson assisterad av Robert Rosén och Andrew...

Smärtan styr Bengtsson-comeback: "Det är den stränga verkligheten"

Smärtan styr Bengtsson-comeback: "Det är den stränga verkligheten"

En förmodad spricka i ett revben. Leo Bengtsson fick lämna premiären i paus och det är oklart när han är tillbaka. - Den stränga verkligheten är att det är smärtan som styr, säger klubbens sjukgymnast Patrik Ghazarian till Fotbollskanalen.

Timråforwarden om ineffektiviteten: "Något vi måste jobba på"

Timråforwarden om ineffektiviteten: "Något vi måste jobba på"

HockeyAllsvenskan presenteras av: UNIBET - ligans huvudpartner. Timrå sköt 42 skott på mål mot Västervik, men gjorde bara ett mål. Flera av skotten var högklassiga, men endast en gång lyckades hemmalaget överlista Daniel Marmenlind i gästernas mål.

Nent värvar programledare från SVT

Nent Group rustar för sin satsning på vintersport. Lovisa Giertta värvas från SVT till Viaplays sändningar. – Eftersom skidsporten engagerar så många människor blir det ännu mer motiverande, säger hon.