Nilla Fischer besviken efter petningen: "Borde varit med"
Text & Foto: gp.se

Nilla Fischer besviken efter petningen: "Borde varit med"

Hon har 177 landskamper på meritlistan och var redo att åka med landslaget till Algarve cup i mars. Men Nilla Fischer petades av Peter Gerhardsson. – Jag blev.

"Nilla Fischer besviken efter petningen: "Borde varit med"" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Bille öppnar upp i dokumentär om skandalerna

gp.se

Fischer besviken efter petningen

svt.se

Nilla Fischer om petningen: Tycker jag borde varit med

aftonbladet.se

Fischer petades i Algarve cup: "Var stressande"

fotbollskanalen.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 10 April 2020

10 April 2020

Januzaj om cupfinalen: "Om vi måste vänta till nästa säsong gör vi det"

Januzaj om cupfinalen: "Om vi måste vänta till nästa säsong gör vi det"

Adnan Januzaj vill spela cupfinalen inför publik. Annars är det inte lönt, menar Real Sociedad-stjärnan. - Om vi måste vänta till nästa säsong, så gör vi det, säger han till Marca. Facebook Twitter. Alexander Isaks Real Sociedad är klart för final i spanska cupen...

Efter farbrorns död – Mayweather satsar på ny karriär

Hans farbror, som var boxningstränare, gick bort i mars. Till följd av det har Floyd Mayweather, 43, bestämt sig för att själv satsa på tränaryrket. – Efter.

Positivt besked för LHC: "Jag är inställd på det"

Häromdagen meddelade Edmonton Oilers att NHL-klubben jobbar för att få till ett avtal med Filip Berglund – och därmed är det osäkert om nyförvärvet verkligen kommer att spela i Saab arena kommande säsong. Men själv tvekar inte backen om vad han vill.

Cannata lämnar Björklöven för Oskarshamn

Cannata lämnar Björklöven för Oskarshamn

Joe Cannata byter klubb. Arkivbild. Fotograf: Janerik Henriksson/TT. Sport. DELA PÅ FACEBOOK DELA PÅ TWITTER. SKRIV UT ARTIKELN. TT. Ishockeymålvakten Joe Cannata lämnar Björklöven för IK Oskarshamn. Cannata har skrivit på för två säsonger...

Då kan toppligorna starta igen

Då kan toppligorna starta igen

Lagom till påsken skulle de stora ligorna ute i Europa gå in på sina upploppsrakor. Liksom cuperna. Och i skolorna, på jobben och lite varstans hade vi snackat om hur det gick i allsvenskans premiäromgång. Frågan här och nu: När får vi fotbollen tillbaka?

Coronasmitta på äldreboende i Sölvesborg

På skärtorsdagen kom beskedet, som P4 Blekinge var först med att berätta, att det nu finns smitta på ett av kommunens äldreboenden. Vilket boende som det rör sig om vill man i nuläget inte kommentera. André Jönsson, verksamhetschef för hälso- och...