Osäkerhet kring målet om 100 000 coronatester
Text & Foto: svt.se

Osäkerhet kring målet om 100 000 coronatester

Regeringen vill se 100 000 coronatester i veckan redan i mitten av maj. Men det är en bra bit kvar – förra veckan analyserades 29 000 prover. I flera regioner frågar man sig nu vilka fler man ska testa och hur det ska gå till.

"Osäkerhet kring målet om 100 000 coronatester" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Osäkerhet kring mål om 100 000 coronatester

svt.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 08 Maj 2020

08 Maj 2020

Svensken pekas ut som hjärnan i miljardhärva

Svensken pekas ut som hjärnan i miljardhärva

Sebastian Greenwood fick tusentals att köpa in sig i kryptovalutan Onecoin. Nu riskerar svensken från Östermalm över 20 år i amerikanskt fängelse, enligt Svenska Dagbladet och Breakit. KOPIERA LÄNK. Många har försökt upprepa succén med kryptovalutan...

Ridsport-EM 2021 ställs in

Det blir inget ridsport-EM för de som tävlar i olympiska discipliner nästa år. I dag meddelade det internationella ridsportförbundet att mästerskapet ställs in. Anledningen: OS-flytten. – Det är inte möjligt att hålla dessa viktiga tävlingar så nära OS och...

15.00 – LIVE: Häng med på miljonjakt

Välkommen till SportExpressens uppnsack inför V86. Här levererar experten allt det senast inför kvällens omgång. Först kommer omgången i korthet. Därefter följer själva livechatten, och sedan har vi tips avdelning för avdelning.

Corona-krisen: NHL ställer in höstens matcher i Europa

Corona-krisen: NHL ställer in höstens matcher i Europa

Fortfarande är det oklart om det något mer spel den här säsongen i NHL. Det som däremot står klart är att höstens NHL-matcher i Europa inte kommer att spelas under 2020. Det meddelade NHL och spelarfacket på fredagseftermiddagen, svensk tid. Annons.

UFC-fajters kan straffas för kritik mot säkerhetsrutinerna

UFC-fajters kan straffas för kritik mot säkerhetsrutinerna

MMA-utövarna på galan UFC 249 kan straffas hårt ekonomiskt om de kritiserar UFC:s hälso- och säkerhetsrutiner. Det avslöjar Yahoo Sports som tagit del av en av de tävlandes kontrakt. – Man får uttrycka sin åsikt, säger UFC:s president Dana White.

Tomasson: "Det är inte smart"

FOTBOLL Fotboll Trots de ovissa fotbollsplanerna är Malmö FF-spelarna är inställd på att möta AIK om mindre än en månad.Däremot kan de förmodligen glömma att det hinner spelas någon träningsmatch innan dess.Självklart är det inte smart, säger...