Alibek funderar på ny karriär
Text & Foto: ttela.se

Alibek funderar på ny karriär

Alibek Aliev är skadad igen. Nu funderar han på att utnyttja kunskapen han tillförskansat sig i sitt framtida yrkesliv. – På grund av alla skador har jag nästan.

"Alibek funderar på ny karriär" går att läsa i sin helhet på ttela.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Jonas Björk självkritisk efter premiärförlusten”

stromstadstidning.se

Angered knockade Grebbestad i premiären

stromstadstidning.se

Angered BK segrare hemma mot Grebbestad – Haris Avdiu matchvinnare

gp.se

Grebbestad föll mot Angered BK på bortaplan

fotbolldirekt.se

Angered BK vann efter Haris Avdius dubbel

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 08 Juni 2021

08 Juni 2021

De blir Leksands nya motståndare i CHL

De blir Leksands nya motståndare i CHL

Leksands IF har fått en ny motståndare i Champions Hockey League efter beslutet att utestänga Junost Minsk från spel i turneringen. Nu ställs SHL-laget i stället mot slovakiska Slovan Bratislava. Leksands IF ville inte åka till Belarus för att möta Junost Minsk i...

Efter avhoppet – Bengtsson coachas av ryska

Angelica Bengtsson kommer att coachas av ryskan Svetlana Romanova i torsdagens Diamond League-friidrottstävling i Florens Italien, enligt Aftonbladet.

Dagen efter – så är coronaläget i svenska truppen

Inga nya coronafall i den svenska truppen, det är rubriken från fotbollslandslagats soliga EM-bas utanför Göteborg. 23 spelare deltar på onsdagens träning. Saknas gör coronasmittade Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg, liksom mittbacken Pontus...

Brasilien kopplar greppet om VM-biljetten

Brasilien kopplar greppet om VM-biljetten

Brasilien stärker sitt grepp om VM-biljetten. 2–0 borta mot Paraguay betyder att laget fortfarande är obesegrat i kvalet. Bakom jagar Argentina, som bara fick med sig en poäng mot Colombia.

EKWALL & LÜHR: "Det vore väldigt underligt"

EKWALL & LÜHR: "Det vore väldigt underligt"

FD:s chefredaktör Mathias Lühr och krönikör Patrick Ekwall ger en sista rapport från förberedelserna inför EM-premiären.

HV:s drömbesked: Önerud skriver tvåårskontrakt

HV:s lagkapten Simon Önerud följer med laget ned i HockeyAllsvenskan. Det bekräftar klubben på sin hemsida. – För mig har det alltid bara varit aktuellt att spela i HV71 och det är en underbar känsla när det nu är klart, säger han. Ett redan tungt favorittippat...