Larsen nöjd VM-tvåa
Text & Foto: mariestadstidningen.se

Larsen nöjd VM-tvåa

Finland är världsmästare i NHL 20. Sverige, med Ullervadsbon Sebastian Larsen i laget, kunde inte rå på de överlägsna slutsegrarna. Det skandinaviska mötet, som innehöll fyra matcher, vanns utav Finland med totalt 24–8 och Larsen förlorade sina matcher...

"Larsen nöjd VM-tvåa" går att läsa i sin helhet på mariestadstidningen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 08 Juni 2020

08 Juni 2020

Nye Modo-tränaren: ”Ishockey är mitt liv”

Nye Modo-tränaren: ”Ishockey är mitt liv”

Modo-ikonen Peter ”Foppa” Forsberg har betytt mycket för honom. Modo-supportrarna delar klippet när han som coach i ett utbrott kastar in kavajen på isen. Finska journalister säger att Ville Nieminen gör ”fantastiska intervjuer, ibland bisarra intervjuer”.

Spelarna med tung kritik mot italienska förbundet efter att ligan avslutades

Damerna Serie A avslutas - herrarnas Serie A återupptas. Nu kräver damspelarna i ett öppet brev riktat till förbundet att man tas på större allvar."Systemet måste förändras", går det att läsa.

Manchester United i stor sorg – klubbikonen har hastigt gått bort: ”En av våra största”

Engelska giganten Manchester United är i sorg. Efter beskedet att klubbikonen Tony Dunne gått bort, 78 år gammal. ”Vila i frid”, skriver United i ett officiellt uttalande. Han föddes i Dublin, Irland, 1941 och började sin A-lagskarriär i lokallaget Shelbourne.

Uppgifter: Danielson åker till Kina i morgon

Uppgifter: Danielson åker till Kina i morgon

Djurgården sålde Marcus Danielson till kinesiskan Dalian i slutet av februari. Men eftersom ligan inte dragit igång och utlänningar har förbjudits resa in i landet har mittbacken tränat med Djurgården de senaste veckorna. Det har funnits en liten förhoppning att...

Derbyt får spelas på Goodison Park – Liverpool kan säkra titeln på rivalens hemmaarena

Derbyt får spelas på Goodison Park – Liverpool kan säkra titeln på rivalens hemmaarena

Everton–Liverpool har pekats ut som en högriskmatch, och det har funnits planer på att flytta den till en neutral arena. Det kommer ändå inte att ske. I dag fattades beslutet att båda lagen kommer att spela sina hemmamatcher på sina respektive arenor.

Hockeypuls podcast #64: Nicklas Lidström

Nej, Nicklas Lidström behöver ingen presentation. En av våra största idrottare någonsin gästar nu Hockeypuls podcast för ett nästan två timmar långt samtal om: – Vilka egenskaper som tog honom till världstoppen. – Den obefintliga relationen med Peter...