Västervik klart för slutspelsserien efter seger mot Södertälje
Text & Foto: aftonbladet.se

Västervik klart för slutspelsserien efter seger mot Södertälje

Efter en stark säsong i HockeyAllsvenskan är Västervik klart för slutspelsserien. Det efter seger, 3–0 (1–0, 0–0, 2–0), på hemmaplan mot Södertälje. För Västervik var det Emil Eriksson, Peter Krieger och Erik Ullman som blev målskyttar och fixade segern.

"Västervik klart för slutspelsserien efter seger mot Södertälje" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Hoffström: VIK har satt sig i en drömsits – men hinner man laga allt trasigt?

vlt.se

Storspel av Åhman när VIK blev slutspelsklart

vt.se

Betygen: Trion som var bäst i VIK

vt.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 06 Mars 2020

06 Mars 2020

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

New York Rangers misslyckades med att plocka placeringar i slutspelsjakten när New Jersey gästade Madison Square Garden i NHL-ishockeyn.

Johannes Thingnes Bö tog viktig seger i Nove Mesto

Johannes Thingnes Bö är regerande mästare i den totala världscupen. Det blir inte enkelt för honom att försvara titeln. Men i dag tog han viktig seger i kampen om att trots allt kunna göra det – efter en fransk vallamiss. – Skidorna var en katastrof, säger Martin...

Mästarna i Newark, del 2

NEW JERSEY – ST. LOUIS 1-1 (Period 1) • • • Mja, lite energi har nog Bluesmännen ändå bränt på New Yorks goa nöjesliv. De ser väldigt tröga ut, framförallt i början och allra särskilt i defensiven – okaraktäristiskt nog. Det blir lite bättre efter hand, men just i...

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Bänkad, bänkad och bänkad. Det finns en logisk förklaring till att Hosam Aiesh bara har fått göra inhopp i Svenska Cupens gruppspel. – Jag tar min tid så att.

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

ENGLAND HERRAR England herrar Hemma är Liverpool svårslaget just nu i Premier League i fotboll. 15 segrar i rad på hemmaplan har laget efter seger mot Bournemouth.

Klart för playoff 3 efter kross och maratondrama

När playoff 2 i Hockeyettan slutligen avgjordes på lördagen blev det en jättekross och ett jättedrama. Borlänge vek ner sig fullständigt mot det typiska slutspelslaget Visby/Roma och föll med tydliga 2-8 på hemmaplan medan det blev ett ordentligt...