Beskedet: Vi sänder matcherna mellan Värnamo – Tidaholm
Text & Foto: vn.se

Beskedet: Vi sänder matcherna mellan Värnamo – Tidaholm

Nu ska kvalserien till Hockeytvåan 2020/2021 avgöras. Värnamo GIK och Tidaholms HF hamnade i samma grupp. Värnamo Nyheter och Västgöta-Bladet kan därför sända båda matcherna på sina sajter.

"Beskedet: Vi sänder matcherna mellan Värnamo – Tidaholm" går att läsa i sin helhet på vn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Värnamo GIK fick drömstart på kvalet: ”Vi är klassen bättre”

vn.se

Tidaholm föll tungt i kvalpremiären: ”Nu vet vi vad som krävs”

vastgotabladet.se

Succéstart för Värnamo i första kvalmatchen – se matchen igen här

vn.se

Live-TV: 18.55: Se Tidaholms HF:s heta kvalmatch här

skaraborgslanstidning.se

Ahlin: ”Värnamo GIK är illa ute – och på väg att hamna i en motionsserie”

skovdenyheter.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 06 Mars 2020

06 Mars 2020

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

New York Rangers misslyckades med att plocka placeringar i slutspelsjakten när New Jersey gästade Madison Square Garden i NHL-ishockeyn.

Johannes Thingnes Bö tog viktig seger i Nove Mesto

Johannes Thingnes Bö är regerande mästare i den totala världscupen. Det blir inte enkelt för honom att försvara titeln. Men i dag tog han viktig seger i kampen om att trots allt kunna göra det – efter en fransk vallamiss. – Skidorna var en katastrof, säger Martin...

Mästarna i Newark, del 2

NEW JERSEY – ST. LOUIS 1-1 (Period 1) • • • Mja, lite energi har nog Bluesmännen ändå bränt på New Yorks goa nöjesliv. De ser väldigt tröga ut, framförallt i början och allra särskilt i defensiven – okaraktäristiskt nog. Det blir lite bättre efter hand, men just i...

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Bänkad, bänkad och bänkad. Det finns en logisk förklaring till att Hosam Aiesh bara har fått göra inhopp i Svenska Cupens gruppspel. – Jag tar min tid så att.

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

ENGLAND HERRAR England herrar Hemma är Liverpool svårslaget just nu i Premier League i fotboll. 15 segrar i rad på hemmaplan har laget efter seger mot Bournemouth.

Klart för playoff 3 efter kross och maratondrama

När playoff 2 i Hockeyettan slutligen avgjordes på lördagen blev det en jättekross och ett jättedrama. Borlänge vek ner sig fullständigt mot det typiska slutspelslaget Visby/Roma och föll med tydliga 2-8 på hemmaplan medan det blev ett ordentligt...