Coronaviruset: USA stoppar Pellegrino
Text & Foto: svt.se

Coronaviruset: USA stoppar Pellegrino

Med anledning av coronaviruset har USA infört en karantän på två veckor för medborgare från bland annat Italien. Det gör att sprintåkaren Federico Pellegrino stoppas från världscupfinalen.

"Coronaviruset: USA stoppar Pellegrino" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Häll testade träning med ESK

eposten.se

Expressen: Coronaviruset sätter stopp för den italienska sprintstjärnan Federico Pellegrino vid USA:s gräns ...

svenska.yle.fi

51 matcher i den sista bandycupen

kkuriren.se

45 000 kronor att söka i stipendier

kkuriren.se

Bättre bredd ska ta Stigtomta framåt

sn.se

Skidstjärnan kan portas – och världscupavslutningen ställas in

gp.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 06 Mars 2020

06 Mars 2020

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

Rangers förlorade igen trots mål av Zibanejad

New York Rangers misslyckades med att plocka placeringar i slutspelsjakten när New Jersey gästade Madison Square Garden i NHL-ishockeyn.

Johannes Thingnes Bö tog viktig seger i Nove Mesto

Johannes Thingnes Bö är regerande mästare i den totala världscupen. Det blir inte enkelt för honom att försvara titeln. Men i dag tog han viktig seger i kampen om att trots allt kunna göra det – efter en fransk vallamiss. – Skidorna var en katastrof, säger Martin...

Mästarna i Newark, del 2

NEW JERSEY – ST. LOUIS 1-1 (Period 1) • • • Mja, lite energi har nog Bluesmännen ändå bränt på New Yorks goa nöjesliv. De ser väldigt tröga ut, framförallt i början och allra särskilt i defensiven – okaraktäristiskt nog. Det blir lite bättre efter hand, men just i...

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Därför har Hosam Aiesh bänkats i tre raka matcher

Bänkad, bänkad och bänkad. Det finns en logisk förklaring till att Hosam Aiesh bara har fått göra inhopp i Svenska Cupens gruppspel. – Jag tar min tid så att.

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

Liverpool fortsätter vinna på hemmaplan

ENGLAND HERRAR England herrar Hemma är Liverpool svårslaget just nu i Premier League i fotboll. 15 segrar i rad på hemmaplan har laget efter seger mot Bournemouth.

Klart för playoff 3 efter kross och maratondrama

När playoff 2 i Hockeyettan slutligen avgjordes på lördagen blev det en jättekross och ett jättedrama. Borlänge vek ner sig fullständigt mot det typiska slutspelslaget Visby/Roma och föll med tydliga 2-8 på hemmaplan medan det blev ett ordentligt...