Kristersson: Tomt V-hot om misstroende
Text & Foto: sydsvenskan.se

Kristersson: Tomt V-hot om misstroende

Moderatledaren Ulf Kristersson tror inte för ”ett ögonblick” att Vänsterpartiet gör allvar av sitt hot om att väcka misstroende mot regeringen. – För det första kan de inte det och för det andra så tror jag inte att de vill, säger Kristersson till TT. TTText.

"Kristersson: Tomt V-hot om misstroende" går att läsa i sin helhet på sydsvenskan.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

M: Tomt hot – blir inget misstroende från Vänstern

msn.com

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 05 Juni 2021

05 Juni 2021

Stark bästa svenska – i år igen

Stark bästa svenska – i år igen

Maja Stark blev för andra året i rad bästa svenska i US Open. Trots ett litet tapp på söndagen slutade 21-åringen från Abbekås på 16:e plats i årets andra majortävling. Det höll inte riktigt hela vägen för Maja Stark. När US Open skulle avgöras i San Fr.

Täfteå föll i målrik premiär

Underläge med 3–0 efter 26 minuter blev för svårt att resa sig ifrån. Täfteå IK lämnade premiären i Stöde med en 5–3-förlust. – Vi ger motståndarna för mycket, säger tränaren P-G Eliasson. Mikael Bergstedt. mikael.bergstedt@sportnu.se. Annons. Täfteå IK...

Kritiken mot finalupplägget: ”Det hade varit mer värdigt”

Det skrevs historia i hockey-VM. Finalrysaren avgjorde i spel tre mot tre. – Det känns mer värdigt om en VM-final avgörs i spel fem mot fem, säger Roger Rönnberg i SVT.

Montreal första lag till semifinal

Montreal första lag till semifinal

Nittionio sekunder in i förlängningen mot Winnipeg fick en helt frispelad Tyler Toffoli pucken, och forwarden tvekade inte när han skickade in pucken i nät. Målet gav Montreal 3–2 i matchen, 4–0 i serien mot Winnipeg och en efterlängtad semifinalbiljett.

Linda Hallins revansch efter åren av skador – spöade gamla klubben inför galna publiken: ”Aldrig varit med om något ...

Linda Hallins revansch efter åren av skador – spöade gamla klubben inför galna publiken: ”Aldrig varit med om något ...

Hon är en av de största talangerna Kif Örebro fått fram – men har fått år efter år förstörda av...

Vägrar skriva under på att värvningen var ett fiasko”

Marek Hamsik, 33, har gjort sitt i IFK Göteborg. Men hur summerar vi egentligen hans tid i Blåvitt? GT:s fotbollskrönikör Markus Wulcan svarar här på fem frågor om Hamsik.