Otäcka bilderna: Blir utrullad på bår efter skadan
Text & Foto: hockeysverige.se

Otäcka bilderna: Blir utrullad på bår efter skadan

Toronto kunde kvittera matchserien mot Columbus efter att ha vunnit med 3–0 i match två. I slutskedet av matchen råkade dock Leafsbacken Jake Muzzin ut för en otäck skada och tvingades rullas ut från isen på en bår. – Han är kontaktbar, men vi väntar på...

"Otäcka bilderna: Blir utrullad på bår efter skadan" går att läsa i sin helhet på hockeysverige.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Otäcka bilderna: NHL-backen ut på bår

gp.se

Läskiga bilderna: Toronto-stjärnan orörlig på isen – fördes till sjukhus efter smällen

sportbibeln.se

Otäcka bilderna: Blir utburen på bår efter skadan

hockeysverige.se

Otäcka bilderna – liggandes orörlig

aftonbladet.se

Skräckbilderna för Leafs – backstjärnan fick köras till sjukhus

hockeynews.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 05 Augusti 2020

05 Augusti 2020

Flera spelare saknas i Bajen inför derbyt - här är truppen mot Djurgården

Flera spelare saknas i Bajen inför derbyt - här är truppen mot Djurgården

Hammarby har släppt truppen inför mötet med Djurgården.I den saknas bland annat Alexander Kacaniklic, Tim Söderström och David Ousted.

Leksand värvar AHL-forward: ”Påminner om Ryan Lasch”

Han har gjort över 550 matcher i AHL. Nu värvas 32-årige centern Carter Camper till SHL för spel i Leksands IF. – Både jag och min familj är väldigt glada att komma till Leksand, säger Camper till klubbens hemsida. Leksand fortsätter rustningen inför...

Så kan svenska lagen lottas i Europa

Nu är det snart dags för de svenska lagen att ta sig ut i Europa. På söndag och måndag lottas kvalen till Champions League och Europa League.

Cyklisten Fabio Jakobsen livshotande skadad

Cyklisten Fabio Jakobsen livshotande skadad

Cyklisten Fabio Jakobsen är försatt i konstgjord koma efter gårdagens krasch i Polen runt. Han opererades i fem timmar under natten till torsdagen. Rapporterna om hur allvarligt skadad Jakobsen är har gått isär. – Hans tillstånd är väldigt allvarligt. Det är fara...

Kinesiskt i topp i PGA-mästerskapet

Kinesiskt i topp i PGA-mästerskapet

Jason Day, Brooks Koepka och Justin Rose har alla lagt sig i slagläge inför helgens spel i PGA-mästerskapet. Men längst upp i resultatlistan är det kinesiskt. Strax bakom täten ligger Alex Norén, som nu är ensam svensk kvar i tävlingen.

Officiellt: United-floppen lämnar för Inter permanent

Nu är det officiellt.Efter en tids spekulationer står det nu klart att Alexis Sanchez lämnar Manchester United för spel i Inter, skriver den italienska klubben på sin hemsida.