IFK-sportchefens svar på miljonuppgifterna om "IBJ"
Text & Foto: corren.se

IFK-sportchefens svar på miljonuppgifterna om "IBJ"

Sportchefen Patrik Jönsson dementerar att det pågår förhandlingar mellan IFK Norrköping och Wolverhampton om en försäljning av Ísak Bergmann Jóhannesson. Men han stänger inte dörren för att islänningen kan säljas i sommar.

"IFK-sportchefens svar på miljonuppgifterna om "IBJ"" går att läsa i sin helhet på corren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Haksabanovic har första målet i sikte: ”Jag hoppas göra det ännu snabbare än förra året”

dn.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 05 April 2021

05 April 2021

Inför: Granada - Manchester United

Inför: Granada - Manchester United

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Umeå utjämnade i semifinalen efter Thompsons revansch

Umeå svarade direkt på Luleås seger i den första semifinalen. Janee Thompson blev matchhjälte för Umeå när hon säkrade segern genom ett straffkast med 14 sekunder kvar.

Karlstads poängkung: ”Djurgården spelar retro-innebandy”

Förlust med 7-10 i första SSL-kvalmatchen. Nu ska Karlstad IBF återta befälet i matchserien. Under torsdagskvällen kommer Djurgården på besök för match två. – Här på hemmaplan är vi svårslagna, det ska Djurgården få känna på, säger poängkungen...

Expert frågande till Molins-värvningen: "Bryter lite mot det de försökt göra"

Expert frågande till Molins-värvningen: "Bryter lite mot det de försökt göra"

Guillermo Molins är klar för spel i Rosenborg. VG:s expert Kai Bardal är lite frågande till värvningen.- Det är uppenbart att det är en kortsiktig lösning, säger han till den norska tidningen.

Zlatan uppges ha förlängt med Milan - presenteras inom kort

Zlatan uppges ha förlängt med Milan - presenteras inom kort

Sedan återkomsten till Milan i januari 2020 har Zlatan ibrahimovic varit klubbens viktigaste spelare. Den här säsongen har svensken stått för 15 mål på 16 ligamatcher. Dessutom fick han stor uppmärksamhet under senaste landslagssamlingen, där svensken...

Rakhshani i unik situation: ”Det är knäppt”

HOVET. De första SM-slutspelsmatcherna i ishockey på två år har spelats. Rhett Rakhshani är regerande svensk mästare med Frölunda och spelar nu i Djurgården. – Det är knäppt hur det har utvecklats och hur jag har hamnat här, säger den 33-årige...