Tio positiva coronaprov i tysk toppfotboll
Text & Foto: svt.se

Tio positiva coronaprov i tysk toppfotboll

Tio av 1 724 utförda coronatester inom den tyska herrfotbollens två toppdivisioner har varit positiva. I Bundesligalaget Köln, där flera fall har bekräftats, verkar dock inte smittan ha spridits ytterligare.

"Tio positiva coronaprov i tysk toppfotboll" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Northugs oväntade jättehyllning till Sverige – efter kuppen mot Norge: ”Bäst i världen…”

sportbibeln.se

Northug: ”De får världens bästa vallare”

svt.se

Längdchefen: ”Han är en drömvärvning”

svt.se

Norska reaktionen: ”Jävla svenskar – de förstör allt”

aftonbladet.se

Supervallaren” klar för Sverige

svt.se

Efter kaoset – nu lämnar han Norge för Sverige

expressen.se

Sverige värvar stjärnvallare från norska landslaget

dn.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 04 Maj 2020

04 Maj 2020

Örebromålvakten kan bli lagkamrat med FBK-duon

Örebromålvakten kan bli lagkamrat med FBK-duon

Det blev bara en säsong i SHL och Örebro för Dominik Furch. Efter att den tjeckiske målvakten tackat för sig och ersatts av Jhonas Enroth ser det ut att bli en ny sejour i KHL för 30-åringen. Dominik Furchtillbringade fyra raka säsonger i KHL med Avangard...

Energispelaren stannar i Hellton

Hellton har tappat en handfull spelare sedan degraderingen från allsvenskan. Nu kommer en positiv nyhet - Stephanie Karlsson stannar i klubben.

Striden om munskydden går vidare: Arbetsmiljöverket överklagar domen om äldreboendet Serafen

Kravet på munskydd på äldreboendet Serafen underkändes av förvaltningsrätten. Men nu överklagar Arbetsmiljöverket domen. Det betyder att den striden om munskyddskrav på äldreboenden inte är över.

Karlskrona räddas av kommunen

Karlskrona räddas av kommunen

KHK och Karlskrona kommun har nått en överenskommelse som räddar klubben från konkurs. Annons. Karlskrona har varit öppna om utmaningarna man har ställts inför under den rådande Corona-krisen. För att undvika konkurshot har man nu nått en...

Efter två månader – Cristiano Ronaldo tillbaka i Italien

Efter två månader – Cristiano Ronaldo tillbaka i Italien

Cristiano Ronaldo har tillbringat nästan två månader på portugisisk mark. Nu är han tillbaka i Italien och Turin, uppger lokala medier. Superstjärnan sätts i två veckors karantän. De europeiska fotbollsligorna börjar så sakteliga göra sig redo för en omstart och...

Inga nya fall i Köln – öppnar för ligastart

Ett positivt besked för planerna att återuppta tyska Bundesliga: resten av truppen i Köln har testat negativt för coronaviruset efter de tre positiva.