Sport: Nyhetsdygnet Lördag 04 Juli 2020

04 Juli 2020

"Sunkens" lag tvingas stänga ner på grund av covid-19

"Sunkens" lag tvingas stänga ner på grund av covid-19

NHL:s omstart har fått ett bakslag då flera av St Louis Blues spelare testat positivt för covid-19. Nu hänger omstarten för NHL löst.

Linus Hallenius har kontrakt på bordet

Linus Hallenius har fått ett konkret kontraktsförslag från Gif Sundsvall. Det säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning. – Jag får alltid lida för att jag är lite optimistisk men vi har ett bra samtal. Sedan får man ha respekt för varandras beslut och...

Boman klar för spel efter huvudskadan mot Brage

I lördags knockades han av en boll i huvudet mot Brage. Men på Halmstads BK:s första träning efter matchen var Mikael Boman tillbaka.

Duplantis: Inte i form för nytt världsrekord

Duplantis: Inte i form för nytt världsrekord

I vintras var Armand Duplantis närmast ostoppbar med världsrekord på världsrekord. Men nästa kan dröja efter en vår utan tävlingar – åtminstone om man ska tro stavhopparen själv. – Jag vill så klart testa på världsrekordet igen, men jag är inte i den formen...

Damallsvenska svepet: Ratade spelarens succé

Damallsvenska svepet: Ratade spelarens succé

Kopparbergs Göteborgs glädjebesked, stjärnan tillbaka i FC Rosengårds startelva och dubbla lyckoträffen på Tunavallen. Här är veckans damallsvenska svep.

Det här laget skriker nu efter en riktig anfallare

IFK Göteborg sommaren 2020 saknar en hel del, exempelvis en anfallare. Men med arbetsmoral, en monstermålvakt och en stjärna som börjar se ut som en stjärna kommer man långt.