AFC mötte IFK Norrköping – så var matchen
Text & Foto: ekuriren.se

AFC mötte IFK Norrköping – så var matchen

Om drygt en vecka drar Superettan igång för AFC Eskilstuna. På påskdagen genrepade laget hemma på Tunavallen mot allsvenska IFK Norrköping. Här nedan kan du ta del av vår direktrapportering från matchen i efterhand.

"AFC mötte IFK Norrköping – så var matchen" går att läsa i sin helhet på ekuriren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Norrköping vann genrepet efter drömstart

aftonbladet.se

Kan bli en stor Norrköpingssuccé - nyförvärvets solonummer i genrepet

fotbolldirekt.se

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 04 April 2021

04 April 2021

Ny VM-seger för lag Edin

Ny VM-seger för lag Edin

Redan slutspelsklara lag Niklas Edin fick med sig ytterligare en seger från curling-VM i Calgary. Efter en jämn inledning vann Sverige med 8–4 mot Tyskland. Matchen avgjordes i den nionde spelomgången när den tyske skippern Sixten Totzek med sista...

Efter skandalscenerna - läppläsare hittade inga bevis på rasism

Mouctar Diakhaby anklagade Juan Cala för rasism.Cala nekade och slog tillbaka med full kraft.Nu meddelar La Liga att inga bevis för rasism hittats.

EXTRA: Nytt kontrakt för Taif efter jätterysare

BORÅS. Säsongen har varit tuff och motig. Men den fick i alla fall ett lyckligt slut. Tranås AIF...

TV: Coronautbrott stoppade Lindahl - Gerhardsson ställs inför tufft val: "Konkurrenssituationen har ökat"

TV: Coronautbrott stoppade Lindahl - Gerhardsson ställs inför tufft val: "Konkurrenssituationen har ökat"

STOCKHOLM. Sverige får klara sig utan Hedvig Lindahl.Då har förbundskapten Peter Gerhardsson ett tufft beslut att fatta om målvaktsfrågan.- Vi har några idéer men det får visa sig, säger Gerhardsson till Fotbollskanalen.

Warberg förlorade mot Hagunda – utjämnat i matchserien

Warberg förlorade mot Hagunda – utjämnat i matchserien

Det var så nära att Warberg IC fick matchboll i kvalet mot Hagunda. Det svängde gång på annan i Fyrishov, Uppsala, men det blev inget jubel för Wic. Istället för segervrål var det hängande huvuden och deppiga miner. – Vi spelar med handbromsen i, tyvärr.

Om Malmö åkt ur SHL så skulle jag skriva på direkt”

Marcus Sylvegårds kontrakt med Växjö går ut. Den snart 22-årige skåningen har gjort 16 poäng i grundserien, och därmed stått för sina bästa säsong i karriären. Men ännu vet han ingenting om framtiden. Det blir ingen hemkomst till Malmö Redhawks.