Nyförvärvet vände matchen
Text & Foto: norrahalland.se

Nyförvärvet vände matchen

Lindome rullade runt, sökte lösningar, men hittade inga. Istället var det hemmalaget Trollhättan som tog kommandot i matchen. Deras kvicka okomplicerade spel fungerade utmärkt mot ett stillastående Lindome, som inte mäktade med några målchanser...

"Nyförvärvet vände matchen" går att läsa i sin helhet på norrahalland.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Tuff match slutade med seger för Lindome mot FC Trollhättan

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 04 April 2021

04 April 2021

Ny VM-seger för lag Edin

Ny VM-seger för lag Edin

Redan slutspelsklara lag Niklas Edin fick med sig ytterligare en seger från curling-VM i Calgary. Efter en jämn inledning vann Sverige med 8–4 mot Tyskland. Matchen avgjordes i den nionde spelomgången när den tyske skippern Sixten Totzek med sista...

Efter skandalscenerna - läppläsare hittade inga bevis på rasism

Mouctar Diakhaby anklagade Juan Cala för rasism.Cala nekade och slog tillbaka med full kraft.Nu meddelar La Liga att inga bevis för rasism hittats.

EXTRA: Nytt kontrakt för Taif efter jätterysare

BORÅS. Säsongen har varit tuff och motig. Men den fick i alla fall ett lyckligt slut. Tranås AIF...

TV: Coronautbrott stoppade Lindahl - Gerhardsson ställs inför tufft val: "Konkurrenssituationen har ökat"

TV: Coronautbrott stoppade Lindahl - Gerhardsson ställs inför tufft val: "Konkurrenssituationen har ökat"

STOCKHOLM. Sverige får klara sig utan Hedvig Lindahl.Då har förbundskapten Peter Gerhardsson ett tufft beslut att fatta om målvaktsfrågan.- Vi har några idéer men det får visa sig, säger Gerhardsson till Fotbollskanalen.

Warberg förlorade mot Hagunda – utjämnat i matchserien

Warberg förlorade mot Hagunda – utjämnat i matchserien

Det var så nära att Warberg IC fick matchboll i kvalet mot Hagunda. Det svängde gång på annan i Fyrishov, Uppsala, men det blev inget jubel för Wic. Istället för segervrål var det hängande huvuden och deppiga miner. – Vi spelar med handbromsen i, tyvärr.

Om Malmö åkt ur SHL så skulle jag skriva på direkt”

Marcus Sylvegårds kontrakt med Växjö går ut. Den snart 22-årige skåningen har gjort 16 poäng i grundserien, och därmed stått för sina bästa säsong i karriären. Men ännu vet han ingenting om framtiden. Det blir ingen hemkomst till Malmö Redhawks.