Hockeytalang utsatt för rasism
Text & Foto: ekuriren.se

Hockeytalang utsatt för rasism

ISHOCKEY Ishockey En videochatt på Twitter med hockeytalangen KAndre Miller fick avbrytas av hans klubb New York Rangers efter rasistiska påhopp."Vi är otroligt bestörta över uppträdandet", skriver klubben i ett uttalande.

"Hockeytalang utsatt för rasism" går att läsa i sin helhet på ekuriren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Rasistattack då New York Rangers skulle presentera talang – snabba reaktioner från stjärnorna: "Du är en av oss"

svenska.yle.fi

NHL-klubben slår tillbaka efter rasistattacken

gp.se

Rangers stortalang utsatt för rasistattack

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 04 April 2020

04 April 2020

Förskola övertänd – risk för spridning

Förskola övertänd – risk för spridning

En förskola står i brand i Solberga i södra Stockholm. – Det är en förskola som är helt övertänd, säger Jonas Wahlstrand, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral. Dela artikel. Facebook Twitter E-post SMS Facebook Messenger. Det var vid...

Hammarby permitterar spelare och personal

På lördagseftermiddagen meddelade Hammarby att man permitterar spelare och personel i klubben. Barn och ungdomsverksamheten håller dock igång. AddThis Sharing Buttons. Share to Facebook Share to Twitter Share to Email App Share to SMS Share...

Kobe Bryant invald i Hall of fame

BASKET Basket Drygt två månader efter sin död har Kobe Bryant valts in i basketens Hall of fame.Det som skulle ha varit en glädjens stund blir nu en hyllning till stjärnan som omkom i en helikopterkrasch.

Vändningen: Därför stannar duon i PSG

Vändningen: Därför stannar duon i PSG

Både Kylian Mbappé och Neymar uppges vara på väg att lämna PSG. Anfallsstjärnorna sägs vara på väg till var sin spansk storklubb: Real Madrid i Mbappés och FC Barcelona.

Edlund klar för Villa: ”Kul med något nytt”

Edlund klar för Villa: ”Kul med något nytt”

Efter en tids spekulationer stod det på lördagen klart att Vetlanda BK-produkten Christoffer Edlund är klar för Villa Lidköping. – Det känns jättebra, inspirerande och kul med något nytt, säger han till klubbens hemsida.

Skönt skadebesked – och så ska Djurgården förbättras

STOCKHOLM. Robert Ohlsson och Djurgårdens sportsliga ledning har analyserat den avslutade säsongen. Och ett par punkter lyfts fram som man vill förbättra. Annons. SHL presenteras av: BAUHAUS bygger svensk ishockey. Inte mycket är sig likt i...