Guide till Solheim Cup 2021
Text & Foto: dn.se

Guide till Solheim Cup 2021

Anna Nordqvist och Madelene Sagström deltar för lag Europa i en fajt mot historien, publiken och ett revanschsuget amerikanskt hemmalag anfört av.

"Guide till Solheim Cup 2021" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 03 September 2021

03 September 2021

Efter match: RB München - Rögle 2-1

Efter match: RB München - Rögle 2-1

Rögle förlorade med uddamålet (1-2) mot Red Bull München i Olympia-Eisstadion i München under lördagen. Förlusten var Rögles första i CHL säsongen 2021-22.

Cederqvist strävar efter ett genombrott i Djurgården: "Haft tuffa år"

STOCKHOLM. Filip Cederqvist vann poängligan i Skoda Trophy och har varit en av Djurgårdens bästa spelare på försäsongen. Nu ska den 21-årige Skara-killen ta...

Garpenlöv om NHL-spelare i OS: Det är en rolig utmaning

Under fredagen kom beskedet att det blir NHL-spelare i OS. Någon som ser fram emot att kunna ta ut det bästa möjliga svenska laget är inte helt oväntat ...

Bergqvist om infekterade frågan: "Inte tanken"

Bergqvist om infekterade frågan: "Inte tanken"

Det svenska topp åtta-kravet pekas ut som en fara för svensk friidrott. Nu vill nytillträdda förbundskaptenen Kajsa Bergqvist att regeln slopas.

Jenny Rissveds tog hem sprinten i världscupen

Jenny Rissveds tog hem sprinten i världscupen

Det blev succé i Jenny Rissveds comeback i världscupen. 27-åringen vann före den regerande världsmästarinnan Evie Richards. – Det är lite pinsamt för jag...

Fick öl av främling – drack den direkt

Efter jättehoppet på Diamond Leaguegalan i Bryssel firade Armand Duplantis med en öl framför publiken. Duplantis avslöjar att han fick den av en främling.