Pedofilring med 400 000 medlemmar sprängd av polis
Text & Foto: aftonbladet.se

Pedofilring med 400 000 medlemmar sprängd av polis

Polisen har sprängt en pedofilring med 400 000 medlemmar. Sex länder har deltagit i insatsen – däribland Sverige. – Hur många människor det handlar om i Sverige vet vi inte än, säger kriminalkommissarie Jan Olsson.

"Pedofilring med 400 000 medlemmar sprängd av polis" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Gripanden i pedofilhärva väntas

svt.se

Pedofilnätverk med 400 000 medlemmar sprängt av polis

nyheter24.se

Pedofilplattform med 400 000 medlemmar stoppad

ttela.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 03 Maj 2021

03 Maj 2021

Förbundskaptenen inför avgörandet: ”Sävehof knapp favorit”

Förbundskaptenen inför avgörandet: ”Sävehof knapp favorit”

På fredagen möts Sävehof och Höör i en direkt avgörande match där vinnaren når SM-final.

City finalklart i Champions League

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Stefan Jacobsson om sanslösa Gais-vändningen: ”Slår allt”

Stefan Jacobsson har gott om fotbollserfarenhet, som spelare men framför allt som ledare. Han har upplevt mycket. Men aldrig något lika dramatiskt och rafflande som det som utspelade sig på Ullevis gräsmatta mellan Gais och Öster på tisdagskvällen.

Bekräftar: NHL-värvningen lämnar

Bekräftar: NHL-värvningen lämnar

Det blir ingen fortsättning i Frölunda för NHL-värvningen Christoffer Ehn. I dag meddelade SHL-klubben att parterna går skilda vägar. I början av november stod det klart att Frölunda hade lyckats locka hem Christoffer Ehn, närmast från NHL-spel med Detroit...

Reprisbilderna i fokus: "Det är luddiga regler i den här ligan"

Reprisbilderna i fokus: "Det är luddiga regler i den här ligan"

VÄXJÖ. Erlend Lesund delade ut en tackling på Brendan Gaunce som resulterade i 2+10 minuters utvisning. Växjös matchhjälte Hardy Häman Aktell drog paralleller till smällen som fick Ilari Melart avstängd i tre matcher. – Om jag är orolig? Nej, jag tycker att...

Polisen ryckte ut till villan – efter husbråket

Efter de senaste turerna kring anrika Villa Kassman ryckte polisen ut på tisdagsmorgonen. Anledningen: Någon har grävt på tomten med den nya köparens maskiner.