Falsk polis försökte lura föräldrar
Text & Foto: ekuriren.se

Falsk polis försökte lura föräldrar

BROTT Brott Vid minst två tillfällen under helgen ska någon eller några ha försökt lura till sig pengar genom att ringa och utge sig för att vara polis.Personer uppmanas att logga in med bank-id efter det att man sagt till dem att deras barn får akutvård på...

"Falsk polis försökte lura föräldrar" går att läsa i sin helhet på ekuriren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 03 Maj 2020

03 Maj 2020

Sim-EM på väg att flyttas – igen

Sim-EM på väg att flyttas – igen

Sim-EM ser ut att flyttas igen. Den här gången till nästa år. – Det är inte möjligt att arrangera ett EM i år, säger det ungerska simförbundets ordförande Sandor Wladar till tv-kanalen M1.

Luleåikonen om Modoryktet: "Vi har en dialog"

Modo Hockey letar febrilt efter en ny tränare efter att Björn Hellkvist lämnat för Leksand. Ett hett namn på tänkbar ersättare i Modo-båset är Luleåikonen Anders Burström.

Sverige på efterkälken igen

I går meddelade Danmark att man strävar efter att utföra 300 000 coronatester varje vecka – alla som vill ska kunna testa sig. I Sverige meddelade regeringen samtidigt att målet här är 100 000 test per vecka. Av EU:s 27 medlemmar ligger Sverige först på...

Serie A-svenskar återgår till individuell träning

Serie A-svenskar återgår till individuell träning

Flera Serie A-svenskar kan börja träna igen nästa vecka.Parma och Bologna har meddelat att klubbarna nu öppnar upp sina faciliteter för sina spelare.

Så vill Milan bygga om – vad händer med Zlatan?

Så vill Milan bygga om – vad händer med Zlatan?

Milans kommande tränare Ralf Rangnick arbetar med att utforma sin trupp till nästa säsong. På den långa inköpslistan återfinns en rad stora talanger.

Tränarna i klubbarna i hockeyettan västra

Skövde IK förbereder sig inför kommande säsong. SIK har kommit en bra bit med lagbygget men fortsatt finns det arbete att göra med spelartruppen. De flesta lag i hockeyettan västra har dock gjort klart med tränare.