Uppgifter: Stora succéspelaren har gjort sitt val – lämnar nu NHL för spel i SHL-klubben
Text & Foto: sportbibeln.se

Uppgifter: Stora succéspelaren har gjort sitt val – lämnar nu NHL för spel i SHL-klubben

Anton Wedin var, under Timrås alla år i Hockeyallsvenskan, inte en spelare som stack ut poängmässigt. Men under lagets säsong i SHL, 2018/2019, exploderade han produktionsmässigt. Gjort matcher i NHL. Forwarden var ett av SHL:s stora utropstecken...

"Uppgifter: Stora succéspelaren har gjort sitt val – lämnar nu NHL för spel i SHL-klubben" går att läsa i sin helhet på sportbibeln.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Poängstark back klar för Skattkärr

vf.se

Uppgifter: Svenska stjärnan nobbade Färjestad

vf.se

Uppgifter: HV vinner kampen om NHL-forward

jnytt.se

Uppgifter: HV värvar från NHL

jp.se

Succéforwarden har gjort sitt val

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 03 Maj 2020

03 Maj 2020

Sim-EM på väg att flyttas – igen

Sim-EM på väg att flyttas – igen

Sim-EM ser ut att flyttas igen. Den här gången till nästa år. – Det är inte möjligt att arrangera ett EM i år, säger det ungerska simförbundets ordförande Sandor Wladar till tv-kanalen M1.

Luleåikonen om Modoryktet: "Vi har en dialog"

Modo Hockey letar febrilt efter en ny tränare efter att Björn Hellkvist lämnat för Leksand. Ett hett namn på tänkbar ersättare i Modo-båset är Luleåikonen Anders Burström.

Sverige på efterkälken igen

I går meddelade Danmark att man strävar efter att utföra 300 000 coronatester varje vecka – alla som vill ska kunna testa sig. I Sverige meddelade regeringen samtidigt att målet här är 100 000 test per vecka. Av EU:s 27 medlemmar ligger Sverige först på...

Serie A-svenskar återgår till individuell träning

Serie A-svenskar återgår till individuell träning

Flera Serie A-svenskar kan börja träna igen nästa vecka.Parma och Bologna har meddelat att klubbarna nu öppnar upp sina faciliteter för sina spelare.

Så vill Milan bygga om – vad händer med Zlatan?

Så vill Milan bygga om – vad händer med Zlatan?

Milans kommande tränare Ralf Rangnick arbetar med att utforma sin trupp till nästa säsong. På den långa inköpslistan återfinns en rad stora talanger.

Tränarna i klubbarna i hockeyettan västra

Skövde IK förbereder sig inför kommande säsong. SIK har kommit en bra bit med lagbygget men fortsatt finns det arbete att göra med spelartruppen. De flesta lag i hockeyettan västra har dock gjort klart med tränare.