Uppgifter: Rangers vill plocka över Lias Andersson till NHL-slutspelet
Text & Foto: hockeysverige.se

Uppgifter: Rangers vill plocka över Lias Andersson till NHL-slutspelet

Lias Andersson är kontrakterad av New York Rangers men ryktas själv vilja bli utlånad till SHL för spel i HV71 nästa säsong. Nu kommer dock uppgifter som säger att Rangers vill ta tillbaka den 21-årige centern redan i sommar. – Vi har dialog med Rangers,...

"Uppgifter: Rangers vill plocka över Lias Andersson till NHL-slutspelet" går att läsa i sin helhet på hockeysverige.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Enorma vändningen kring Lias Andersson – New York Rangers ändrar sig helt: ”Det kan jag bekräfta…”

sportbibeln.se

New York Rangers vill ha Lias Andersson tillbaka till slutspelet

gp.se

Vändningen: Vill ha tillbaka svensken

expressen.se

Uppgifter: Rangers vill ha tillbaka HV:s drömförstärkning

jp.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 03 Juni 2020

03 Juni 2020

Klart: Hon blir Öis-damernas huvudtränare

Klart: Hon blir Öis-damernas huvudtränare

Örgryte IS damlag har spikat sin ledarstab. Cassandra Bolsén är sedan tidigare klar som assisterande tränare och nu är det klart vem som blir hennes kollega.

Dags för ponnytrav igen

När restriktionerna för resandet inom Sverige nu släppts och övriga idrotts-Sverige öppnas upp är det också dags för ponnytrav igen! Av: Lars-Johan Holm. Publicerad: Imorgon 02:05. Redan söndagen den 14 juni blir det enligt Svensk Travsport tre...

Zlatanstatyn blir kvar i Malmö

Nu är det klubbat. Statyn av Zlatan Ibrahimovic, som har vandaliserats flera gånger, ska efter reparationer bli kvar i Malmö, skriver Sydsvenskan. Däremot är det inte bestämt exakt var den ska stå. Fotboll (TT) • 04 juni 2020 03:05. Foto: Johan Nilsson/TT.

Besara: I så fall skulle jag kunna gå ner i lön

Besara: I så fall skulle jag kunna gå ner i lön

När allting klaffade med Örebro var det självklart för Nahir Besara att skriva på. Att återvända till Hammarby var aldrig aktuellt. – De skulle välja mig eller Zlatan och det blev 3–2 till Zlatan, säger mittfältaren.

Uppgifter: Publikfavorit tvingas bort från Växjö

Uppgifter: Publikfavorit tvingas bort från Växjö

Brendan Shinnimin uppges ha gjort sitt i Växjö Lakers – trots att han har ett år kvar på kontraktet. Ledningen ska tvingas ha flera ”kvartssamtal” med kanadensaren efter flera incidenter förra säsongen, enligt Smålandsposten.

Östman får ny chans i landslaget

Värmländska bandyspelaren, Lisa Östman, som i vintras vann VM-guld tar plats i nya förbundskaptenen Olle Wibergs första trupp.