Grebbestad i spänd väntan på besked om seriepremiären
Text & Foto: bohuslaningen.se

Grebbestad i spänd väntan på besked om seriepremiären

Premiären kommer närmre – men om seriematcherna startar i mitten på juni eller fyra veckor senare bestäms inom kort av regeringen och Folkhälsomyndigheten. Grebbestadstränaren.

"Grebbestad i spänd väntan på besked om seriepremiären" går att läsa i sin helhet på bohuslaningen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Nummer 24 blev LSK-ikonen Aleksandar Kitics identitet

bohuslaningen.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 03 Juni 2020

03 Juni 2020

Klart: Hon blir Öis-damernas huvudtränare

Klart: Hon blir Öis-damernas huvudtränare

Örgryte IS damlag har spikat sin ledarstab. Cassandra Bolsén är sedan tidigare klar som assisterande tränare och nu är det klart vem som blir hennes kollega.

Dags för ponnytrav igen

När restriktionerna för resandet inom Sverige nu släppts och övriga idrotts-Sverige öppnas upp är det också dags för ponnytrav igen! Av: Lars-Johan Holm. Publicerad: Imorgon 02:05. Redan söndagen den 14 juni blir det enligt Svensk Travsport tre...

Zlatanstatyn blir kvar i Malmö

Nu är det klubbat. Statyn av Zlatan Ibrahimovic, som har vandaliserats flera gånger, ska efter reparationer bli kvar i Malmö, skriver Sydsvenskan. Däremot är det inte bestämt exakt var den ska stå. Fotboll (TT) • 04 juni 2020 03:05. Foto: Johan Nilsson/TT.

Besara: I så fall skulle jag kunna gå ner i lön

Besara: I så fall skulle jag kunna gå ner i lön

När allting klaffade med Örebro var det självklart för Nahir Besara att skriva på. Att återvända till Hammarby var aldrig aktuellt. – De skulle välja mig eller Zlatan och det blev 3–2 till Zlatan, säger mittfältaren.

Uppgifter: Publikfavorit tvingas bort från Växjö

Uppgifter: Publikfavorit tvingas bort från Växjö

Brendan Shinnimin uppges ha gjort sitt i Växjö Lakers – trots att han har ett år kvar på kontraktet. Ledningen ska tvingas ha flera ”kvartssamtal” med kanadensaren efter flera incidenter förra säsongen, enligt Smålandsposten.

Östman får ny chans i landslaget

Värmländska bandyspelaren, Lisa Östman, som i vintras vann VM-guld tar plats i nya förbundskaptenen Olle Wibergs första trupp.