Ny fingerskada stör Johannes Hösflot Kläbo – "testade" på basket: "Jag hade otur"
Text & Foto: svenska.yle.fi

Ny fingerskada stör Johannes Hösflot Kläbo – "testade" på basket: "Jag hade otur"

Bara månader efter det misslyckade boxningsslaget.

"Ny fingerskada stör Johannes Hösflot Kläbo – "testade" på basket: "Jag hade otur"" går att läsa i sin helhet på svenska.yle.fi. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Johannes Hösflot Kläbo skadade fingret – när han spelade basket

svt.se

Hösflot Kläbo fruktar nytt brutet finger

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 02 Maj 2020

02 Maj 2020

"The Mountain" lyfte 501 kilo

"The Mountain" lyfte 501 kilo

Den isländske styrkelyftaren Hafthór Júlíus Björnsson, annars mest känd som skådespelaren bakom Ser Gregor "The Mountain" Clegane i tv-serien "Game of thrones", har slagit världsrekord i marklyft.

JUST NU: Följ Sveriges VM-semifinal 1994

Följ Sveriges väg till medalj i fotbolls-VM 1994. Först semifinalen mot Brasilien, sedan bronsmatchen mot Bulgarien. Sändningarna börjar 13.35 i SVT1 och samtidigt kan du hänga med SVT Sports Petter Öhrling i chatten.

"Har inte funnits någon avsikt att mörka"

TRAV Trav TV4 valde att inte visa tv-bilderna på när hästen Zarina Bi drevs hårt av en lärling till italienske travtränaren Alessandro Gocciadoro."Det har inte funnits någon avsikt att mörka något", skriver Rickard Segeborn, programchef för sporten på TV4 och...

Fifa-höjdaren: Spela kalenderår

Fifa-höjdaren: Spela kalenderår

FOTBOLL Fotboll I Sverige diskuteras höst-vår-säsong i fotboll, för att säkra spel efter coronakrisen.Den vice Fifa-ordföranden Victor Montagliani tycker i stället att de stora fotbollsligorna ska spela kalenderår.

Bekräftat: Djurgårdsstjärnan klar för KHL-spel

Bekräftat: Djurgårdsstjärnan klar för KHL-spel

Redan i februari kunde SportExpressen avslöja att målglade backen Linus Hultström skulle lämna Djurgården för spel i KHL-klubben Vitjaz Podolsk. Under gårdagskvällen bekräftade Vitjaz att den svenske 27-åringen tecknat ett tvåårskontrakt med klubben.

Kritiserad och petad för första gången – klubbikonen Henrik Lundqvist har fått se sin stjärnglans falna: ”Blir ganska ...

I 15 år har han suttit på tronen i New York men i vintras vändes allt upp och ner för Henrik Lundqvist. Efter en del darriga insatser var han inte längre det självklara valet mellan stolparna. Det jag gick igenom i vintras var ganska tufft om jag ska vara ärlig, säger...