NHL-kontraktet ett viktigt steg till Berglunds dröm
Text & Foto: norran.se

NHL-kontraktet ett viktigt steg till Berglunds dröm

Bergsbysonen Filip Berglund har skrivit ett tvåårskontrakt med Edmonton Oilers. "Men det är nu det hårda jobbet börjar om man en dag ska få chansen att spela i NHL", säger han.

"NHL-kontraktet ett viktigt steg till Berglunds dröm" går att läsa i sin helhet på norran.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Edmonton Oliers har signat upp förre AIK-backen

norran.se

Ytterligare en svensk skriver på för Oilers

svenskafans.com

Lovande backen skriver kontrakt med Edmonton – blir utlånad till LHC

hockeynews.se

Nästa svensk att skriva NHL-kontrakt – men ska ändå spela för ny SHL-klubb i höst

sportbibeln.se

Berglund klar för Edmonton – men kvar i SHL

nsd.se

Nu har nye LHC-backen skrivit NHL-kontrakt

corren.se

Skriver NHL-kontrakt – och stannar i SHL

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 02 Maj 2020

02 Maj 2020

"The Mountain" lyfte 501 kilo

"The Mountain" lyfte 501 kilo

Den isländske styrkelyftaren Hafthór Júlíus Björnsson, annars mest känd som skådespelaren bakom Ser Gregor "The Mountain" Clegane i tv-serien "Game of thrones", har slagit världsrekord i marklyft.

JUST NU: Följ Sveriges VM-semifinal 1994

Följ Sveriges väg till medalj i fotbolls-VM 1994. Först semifinalen mot Brasilien, sedan bronsmatchen mot Bulgarien. Sändningarna börjar 13.35 i SVT1 och samtidigt kan du hänga med SVT Sports Petter Öhrling i chatten.

"Har inte funnits någon avsikt att mörka"

TRAV Trav TV4 valde att inte visa tv-bilderna på när hästen Zarina Bi drevs hårt av en lärling till italienske travtränaren Alessandro Gocciadoro."Det har inte funnits någon avsikt att mörka något", skriver Rickard Segeborn, programchef för sporten på TV4 och...

Fifa-höjdaren: Spela kalenderår

Fifa-höjdaren: Spela kalenderår

FOTBOLL Fotboll I Sverige diskuteras höst-vår-säsong i fotboll, för att säkra spel efter coronakrisen.Den vice Fifa-ordföranden Victor Montagliani tycker i stället att de stora fotbollsligorna ska spela kalenderår.

Bekräftat: Djurgårdsstjärnan klar för KHL-spel

Bekräftat: Djurgårdsstjärnan klar för KHL-spel

Redan i februari kunde SportExpressen avslöja att målglade backen Linus Hultström skulle lämna Djurgården för spel i KHL-klubben Vitjaz Podolsk. Under gårdagskvällen bekräftade Vitjaz att den svenske 27-åringen tecknat ett tvåårskontrakt med klubben.

Kritiserad och petad för första gången – klubbikonen Henrik Lundqvist har fått se sin stjärnglans falna: ”Blir ganska ...

I 15 år har han suttit på tronen i New York men i vintras vändes allt upp och ner för Henrik Lundqvist. Efter en del darriga insatser var han inte längre det självklara valet mellan stolparna. Det jag gick igenom i vintras var ganska tufft om jag ska vara ärlig, säger...