Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 02 Juli 2020

02 Juli 2020

De frågorna skulle aldrig ställas till Frank eller Ole”

De frågorna skulle aldrig ställas till Frank eller Ole”

Liverpool har vunnit Premier League men Jürgen Klopp vill starta med sitt bästa lag.

Senaste nytt från Indy och GP Österrike

Premiär för F1 i GP Österrike, IndyCar kör i Indianapolis. Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist delar sina tankar, samt nyheter från F1:s träningar.

Inför Häcken - Hammarby: "Dags att vinna borta nu Bajen!"

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Här invigs dammen som ska skydda Arvika

Här invigs dammen som ska skydda Arvika

Det har tagit 20 år, men nu ska hotet om översvämningar vara ett minne blott för Arvikaborna. Sedan den stora översvämningen år 2000 har vattnet stigit upp i centrum flera gånger, men nu är det kraftigt försenade dammbygget invigt.

Vita Hästen värvar från finska toppklubben

Vita Hästen värvar från finska toppklubben

Vita Hästen presenterade på onsdagseftermiddagen ett finsk nyförvärv. Jaakko Jokinen från Liiga-klubben JYP är klar för Norrköpingslaget. Annons. Backen Jaakko Jokinen har spenderat i princip hela sin karriär i JYP Jyväskyläs organisation, men nu bär det...

Svenske målvaktsprofilens stensäkra ord – så ser Henkes framtid ut i NHL: ”Jag är övertygad om det”

Henrik Lundqvist har haft ett tungt år i NHL. Men för målvaktsprofilen Johan Hedberg finns det inga tvivel. – Han kan hålla ett par år till. Det är jag övertygad om, säger han till Sportbibeln. Henrik Lundqvist har i cirka 15 år dominerat i NHL. Svensken har varit...