Oro över Sveriges hantering av coronaviruset
Text & Foto: gp.se

Oro över Sveriges hantering av coronaviruset

"Vad håller Sverige på med???", skriver han på Twitter. – Vi märker av att det är en oro och säkerhet i att det är en pandemi. Sen vet vi inte om den oron är kopplad till sättet att hantera det här, säger Henrik Josefsson på Folkhälsomyndighetens presstjänst.

"Oro över Sveriges hantering av coronaviruset" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

NHL-stjärnan Robin Lehners tokilska – enorma kritiken mot Sverige: ”Vad håller ni på med!? Jävla idioter!”

sportbibeln.se

Lehners kritik mot Sveriges hantering av coronaviruset

gp.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 02 April 2020

02 April 2020

13.00: Vad värvar Villa? - följ presskonferensen här

13.00: Vad värvar Villa? - följ presskonferensen här

Klockan 13.00 håller Villa presskonferens, där man förväntas presentera något eller några nyförvärv. NLT kommer att hålla er uppdaterade här. Villa har tappat två stjärnor på kort tid i Joakim Andersson och Johan Esplund. Laget har givetvis för avsikt att fylla...

HIF ställer in sina matcher – går direkt på semester

Den allsvenska seriestarten är preliminärt uppskjuten till början av juni. Det är dock tveksamt om tävlingen kan gå i gång så tidigt. I väntan på tydligare besked hade de allsvenska klubbarna kommit i gång med att planera en lång rad träningsmatcher.

PODD: Johanna Alm i Parken Södra

SPORT Sport Lindötjejen Johanna Alm om Lindö, LFC och lite annat.

Uppgifter: Leksands tunga prestigevärvning – guldkaptenen klar för SHL-laget

Uppgifter: Leksands tunga prestigevärvning – guldkaptenen klar för SHL-laget

Leksand spänner musklerna inför kommande säsong. Nu rapporteras en riktigt tung värvning vara klar, enligt Sportbladet. 27-årige guldkaptenen Otto Paajanen som dominerat i Finland flyttar nu till Dalarna. För ett år sedan ledde kaptenen Otto Paajanen...

Klart: Finsk landslagsman till LHC

Klart: Finsk landslagsman till LHC

ISHOCKEY Ishockey Här kommer en härlig fredagspresent till Linköping HC:s fans. Klubben värvar den finske landslagsmannen Petteri Nikkilä.

Libks lagbygge snart klart – det saknas

INNEBANDY Innebandy Lagbygget är snart färdigt. "Det är mycket som har löst sig den senaste tiden", säger Linköping innebandys sportchef Johan Fredriksson.