Jag vill vara med och tävla om en startplats”
Text & Foto: expressen.se

Jag vill vara med och tävla om en startplats”

Emma Berglund får chansen i landslaget efter fyra år. Hon var överraskningen i Peter Gerhardssons trupp. – Jag ska försöka njuta så mycket jag kan.

"Jag vill vara med och tävla om en startplats”" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Emma Berglund tillbaka i landslaget efter fyra år

msn.com

Berglund åter efter fyra år: ”OS får komma om det kommer”

sydsvenskan.se

Efter skadorna – Berglund uttagen i landslaget

msn.com

Gör landslagscomeback - efter fyra år: "Känns lite spännande"

fotbollskanalen.se

Efter tunga OS-beskeden – Emma Berglund gör comeback i landslaget

dn.se

Emma Berglund tillbaka i landslaget

aftonbladet.se

Berglund tillbaka i landslaget

svt.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 01 Juni 2021

01 Juni 2021

Diktatorns besked: Förbjuder hockeyfrillor och tajta jeans

Diktatorns besked: Förbjuder hockeyfrillor och tajta jeans

Nordkoreas diktator Kim Jong Un har förbjudit tajta jeans, hockeyfrillor och vissa typer av piercings då de symboliserar en ”kapitalistisk livsstil”, skriver.

Hammarbyprofil tillbaka – men inte spelklar

Hammarby förstärker truppen. Publikfavoriten Björn Paulsen återvänder till klubben efter tre år i Tyskland. Den danske profilen Björn Paulsen gjorde stort avtryck när han senast spelade i Hammarby, 2017–2018. – Det känns otroligt, jag ser fram emot det.

Stjärnans sylvassa kritik mot Örebro - och SHL

"Det finns fler anledningar till att jag bröt kontraktet, en är hur jag blev behandlad av den sportsliga ledningen". Så säger Borna Rendulic till Nerikes Allehanda efter uppbrottet från Örebro. Han menar att klubben gått bakom ryggen på honom. – Om de tycker...

Petra Kvitová drar sig ur Franska öppna – skadad på presskonferens

Petra Kvitová drar sig ur Franska öppna – skadad på presskonferens

Tjeckiskan Petra Kvitová besegrade Greet Minnen i den första omgången i Franska öppna. Till den andra, mot Jelena Vesnina, tvingades hon lämna walkover. Anledningen är en skada hon ådrog sig efter matchen mot Minnen när hon föll på...

Ymer slog ut idolen: ”En cool upplevelse”

Ymer slog ut idolen: ”En cool upplevelse”

Mikael Ymer hade aldrig tidigare slagit en topp 20-spelare i världen. Någon gång ska vara den första. Den 22-årige svensken är vidare till tredje omgången i Franska mästerskapen efter en praktskräll: 3–1 i set mot franska stjärnan Gaël Monfils. – Det va.

Experterna – så går det för IK Viljan

Till helgen inleds division 1 södra Svealand. Och inför det har Sörmlands Media gjort ett studioprogram om båda Sörmlandslagen. I det här avsnittet: IK Viljan. ✓ "Mycket ansvar hänger på de unga tjejerna" ✓ Tränarens svar på heta frågan: "Du kanske har...