Taj Mahal skadat efter dödligt åskväder
Text & Foto: aftonbladet.se

Taj Mahal skadat efter dödligt åskväder

Ett våldsamt åskoväder som slog mot norra Indien har skadat delar av det världsberömda mausoleet Taj Mahal i Uttar Pradesh. Enligt lokala medier dödades även 13 människor i åskvädret.

"Taj Mahal skadat efter dödligt åskväder" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Åskoväder dödade 13 vid Taj Mahal

svt.se

13 döda efter åskoväder i Indien

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 01 Juni 2020

01 Juni 2020

Tömmernes om nya kontraktet i Schweiz och dialogen med Frölunda

Tömmernes om nya kontraktet i Schweiz och dialogen med Frölunda

Henrik Tömmernes, 29, förlängde nyligen sitt kontrakt i Schweiz fram till 2023. Nu berättar backen om valet att bli kvar i Schweiz, hustruns godkännande och.

Kunde inte träffa sitt nyfödda barn

Innan coronapandemin bröt ut verkade det klart. Muamer Tankovic skulle spela ut våren i Hammarby och sedan lämna. Nu börjar allsvenskan två veckor innan kontraktet går ut – och framtiden är oviss.

Bekräftat: Här är Bohms nya klubbadress

Vi får en stor försvarare vars styrka ligger i defensiven. Oliver ger oss defensiv hjälp och en vinnarmentalitet. Han har spelat många tuffa matcher i sin karriär och vet vad som måste göras för att lyckas, säger sportchefen Tomi Kallio till den finska klubbens sajt.

Sterling till värsta rivalen?

Sterling till värsta rivalen?

Det är Independent som skriver att Manchester Citys stjärna Raheem Sterling ligger högt upp på Manchester Uniteds önskelista. Tidningen menar att United kommer att försöka värva honom om Citys avstängning i Champions League fastställs. Den här...

Är du vit – inse ditt privilegium

Är du vit – inse ditt privilegium

Som vit måste man inse sitt privilegium. "Black Lives Matter" handlar inte om att du får mindre dina rättigheter, inte heller handlar det om dig.

TV: Rasmus Dahlins bästa highlights från NHL-säsongen

Rasmus Dahlin och hans Buffalo Sabres missade återigen chansen att slåss om Stanley Cup. Men den 20-årige svensken tog kliv i sin utveckling och visade stundtals prov på briljans. 40 poäng på 59 matcher. Det var vad Rasmus Dahlin samlade ihop för...