Nahir Besara tippar guldstriden: ”Djurgården tar det inte”
Text & Foto: aftonbladet.se

Nahir Besara tippar guldstriden: ”Djurgården tar det inte”

Endast fyra omgångar kvar i allsvenskan. Då slår Nahir Besara fast hur guldstriden slutar. – Jag tror inte Djurgården ta.

"Nahir Besara tippar guldstriden: ”Djurgården tar det inte”" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Lantz riktar kritik mot sin klubb: "Hur kan Varberg ligga 16 poäng före Örebro?"

fotbollskanalen.se

Besara: ”Det ser jävligt mörkt ut”

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 01 December 2021

01 December 2021

Zlatan tillbaka till avgörandet: Känns jättebra

Zlatan tillbaka till avgörandet: Känns jättebra

Han vill inget hellre än att spela ännu ett VM och ett sista mästerskap som 41-åring. Då får han väl baxa landslaget till Qatar. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Blågult när VM-kvalet avgörs i nästa vecka. – Det känns jättebra att få med Zlatan.

Christer Kustvik: LHC:s förvandling har gått snabbt

Det fanns en tid när LHC var en maktfaktor i SHL och gick till slutspel 14 av 15 säsonger mellan 2003 och 2018. Den tiden är så över. Idag är klubben ett bottenlag som år efter år krigar för sin existens. SHL-placeringarna de tre senaste åren,...

Backen skriver jättekontrakt – tiodubblar sin lön

Adam Fox prisades som NHL:s bäste back i fjol. Nu knyter New York Rangers till sig backen på ett sjuårskontrakt som uppges vara värt 66,5 miljoner dollar. Adam Fox fick sitt stora genombrott, som en spelare att räkna med i den absoluta toppen,...

Mäktig vändning ordnade Djurgårdens seger

Mäktig vändning ordnade Djurgårdens seger

Flera nya avbräck och underläge med 1–3 hemma i klassikermötet med Färjestad. Men när Djurgården såg uträknat ut svarade laget för en mäktig tredjeperiod och vände till seger med 5–3. – Tre poäng är tre poäng, säger lagkaptenen Marcus Sörensen,...

Conte vann utan att imponera

Conte vann utan att imponera

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Proffskollen: Ex-HBK:arens succé – låg bakom segermål

På övertid slog ex-HBK:aren ett perfekt högerinlägg som Mikail Kostyukov nickade in till 1–0. Redan kund? Logga in här. Detta är en låst artikel. Du behöver en aktiv prenumeration för att läsa.