Luleåkaptenen är nominerad till ärofyllt pris
Text & Foto: kuriren.nu

Luleåkaptenen är nominerad till ärofyllt pris

ISHOCKEY Ishockey Thomas "Bulan" Berglund är nominerad som en av tre kandidater att vinna priset som årets tränare och Joel Lassinantti till utmärkelsen som årets målvakt. Nu är även Luleå Hockeys lagkapten aktuell att ta hem ett ärofyllt pris.

"Luleåkaptenen är nominerad till ärofyllt pris" går att läsa i sin helhet på kuriren.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Duon kan försvara priserna – nominerade igen

kuriren.nu

Här är Luleås All Star Team på 2010-talet

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 01 April 2020

01 April 2020

Zlatan bryter tystnaden om framtiden – mitt under tuffa coronakrisen: ”Det går före allt…”

Zlatan bryter tystnaden om framtiden – mitt under tuffa coronakrisen: ”Det går före allt…”

Zlatan Ibrahimovic har redan lämnat Italien på grund av coronaviruset. Nu är den stora frågan om han faktiskt lämnat landet för gott. – Vi får se, det händer något nytt varje dag, säger han till SvD. Återkomsten till Milan blev bara två månader kort för Zlatan...

Bekräftat: LHC-forwarden väljer Färjestad

ISHOCKEY Ishockey Nu är det helt klart att LHC-forwarden Olle Lycksell spelar i Färjestad till hösten.

Uefa skjuter upp alla matcher tills vidare

FOTBOLL Fotboll Uefa rensar i kalendern för att ge plats för de europeiska ligorna att kunna spela färdigt.Alla matcher i Champions League och Europa League skjuts upp tills vidare.Det samma gäller de landskamper som var inplanerade i juni.

Quaison stöttas av Janne Andersson - som kritiserar Uefa: "Jättekonstigt"

Quaison stöttas av Janne Andersson - som kritiserar Uefa: "Jättekonstigt"

Rumänien friades från rasismanklagelser av Uefa, vilket fick Robin Quaison att reagera starkt.Mainz-anfallaren får nu stöd av förbundskapten Janne Andersson.- Det Uefa säger indirekt genom att inte göra några åtgärder är att vi ljuger, säger Andersson till...

Sirius planerar för spel om två veckor

Sirius planerar för spel om två veckor

FOTBOLL Fotboll Träningsmatcher får spelas utan publik. Det meddelade Svenska Fotbollförbundet och Svensk Elitfotboll under fredagen, detta trots att Riksidrottsförbundet tycker annorlunda.

Eneroth: Bussträngsel får inte sprida smitta

CORONAVIRUS Coronavirus Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer för att minska spridningen av coronaviruset siktar bland annat in sig mot trängsel inom kollektivtrafiken.Men i Stockholm lägger SL ansvaret att undvika trängsel på passagerarna.