Tottenham - Southampton, 21/4: Stream, speltips & odds

Tottenham - Southampton, 21/4: Stream, speltips & odds

Hitta er Tottenham - Southampton live stream 21 april. Se även speltips till matchen. Vi tipsar er om hur ni kan streama mötet och om de bästa oddsen.

Regeringen vill stänga Bromma flygplats: "Attraktiv mark kan frigöras för bostadsbyggande"

Regeringen vill lägga ned Bromma flygplats, meddelar regeringen. Marken skulle kunna frigöras för bostäder, säger miljö- och klimatminister Per Bolund (MP).

Luxe – nytt aktivitetsarmband från Fitbit

Luxe, ett snyggt och bekvämt aktivitetsarmband framtaget för att hjälpa dig ta så bra hand om din hälsa och ditt välbefinnande som möjligt.

Låtskrivaren Jim Steinman är död

Låtskrivaren Jim Steinman är död

Låtskrivaren Jim Steinman har avlidit, skriver TMZ. Han låg bakom superhits som ”Id do anything for love”, ”Total eclipse of the heart”, ”Dead ringer for love” och ”Its all coming back to me now”.

Avslöjar: Anfallaren Jimi Heinonen klar för Edsbyn

Avslöjar: Anfallaren Jimi Heinonen klar för Edsbyn

Sirius notoriske målskytt Jimi Heinonen är klar för Edsbyn. Enligt källor till Sportbladet kommer den finske landslagsanfallaren att presenteras inom kort – något som nu har bekräftats. – Det är en fantastisk bandyspelare, säger sportchefen Stefan Karlsson.

Kommunanställd: ”Personal har vetat om nollningarna”

Efter att gymnasiechefen Staffan Hörnberg uttalat sig om nollningen på Lindeskolan i en tidningsartikel kontaktades SVT av en upprörd kommunanställd. – Vi vet att elever blivit utsatta under flera år, säger mannen som vill vara anonym.

Manchester City har toppchans i Birmingham

Manchester City. Guardiola valde att rotera spelare i cupen mot Chelsea i helgen för att ha fräscha spelare till det här mötet. Aston Villa förväntas bli lidande. Hemmalaget befinner sig i mitten av tabellen utan någon motivation. SKRÄLLEN. Levante.

EU-klart om mål och lag för klimatet

EU-klart om mål och lag för klimatet

EU-länderna och EU-parlamentet har enats om ett mål om att minska koldioxidutsläppen med minst 55 procent till 2030, enligt ett pressmeddelande från EU:s ministerråd.

Bästa V86-spiken förlorar inte loppet”

Bästa V86-spiken förlorar inte loppet”

V86 på Solvalla och Jägersro. Här går Sportbladet-experterna Erik Pettersson och Mario Lipovac igenom omgången. Du kan lyssna på veckans avsnitt via spelaren ovan och har chansen att rygga profilernas andelsspel via länken nedan.

Ekholm tror på stark orderingång – "positivt momentum i affären"

Trots små skönhetsfläckar visar Ericsson upp ett starkt första kvartal.Men viktigast är kanske vd Börje Ekholms optimism.”Vi är mycket uppmuntrade av orderingången”, säger han, och antyder att marknaden är starkare än vad man tror.

Ivo-anmälan efter sen cancerbehandling

En patient inom Region Norrbotten fick en cancerbehandling försenad och avled senare. Nu har regionen lex Maria-anmält händelsen.

Ericsson halverar affärsresandet

Ericsson halverar affärsresandet

Jättekoncernen Ericsson tänker halvera affärsresandet även när tiderna blir mer normala igen. Om fler gör likadant blir det ett dråpslag mot flyg- och hotellbranschen.

Klart: Vi livesänder U21-derbyt mellan BoIS och HIF

Klart: Vi livesänder U21-derbyt mellan BoIS och HIF

Landskrona BoIS och Helsingborgs IF har varsitt U21-lag i allsvenskans södergrupp. Onsdag klockan 17 möts lagen på konstgräs i Landskrona. Vi har köpt rättigheterna till matchen och kommer att livesända den på hd.se. – Vi försöker hela tiden bredda vårt...

Torsdagens match mellan Björklöven och Timrå skjuts upp

Nu är även torsdagens match mellan Björklöven och Timrå uppskjuten. Björklöven har ännu inte fått svar på PCR-testerna efter att minst fem personer visat symtom på covid-19. Så snart klubben har fått svar på testerna kommer hockeyallsvenskan...

"Han skulle kunna utveckla sin roll här hos oss"

Västerås IK söker med ljus och lykta efter spelare som matchar mallen till nästa säsongs lagbygge. Nu kan laget ha hittat lagets nästa pusselbit i backen Ludvig Jardeskog. – Han är som sagt en back som jag tittar på, en spelartyp som jag tycker att vi behöver,...

Sverige tvingas byta ut hela laget inför VM-playoff

Sverige tvingas byta ut hela laget inför VM-playoff

Ytterligare coronafall har konstaterats i handbollslandslaget inför play off-returen till VM mot Ukraina i Lund i morgon.

Napoli - Lazio, 22/4: Stream, speltips & odds

Napoli - Lazio, 22/4: Stream, speltips & odds

Hitta er Napoli - Lazio live stream 22 april. Se även speltips till matchen. Vi tipsar er om hur ni kan streama mötet och om de bästa oddsen.

Saknar testsvar – torsdagens match flyttas

Kvällens tredje match i den hockeyallsvenska finalserien ställdes in på grund av ett misstänkt coronautbrott i Björklöven. Även Umeålagets fjärde match mot Timrå, som skulle ha spelats på torsdagen, flyttas.

Här är Michael Sundlövs nya uppdrag – återvänder till tidigare klubben

Michael Sundlöv har nyligen lämnat Brynäs. Men redan nu har han gjort klart med nytt uppdrag. På onsdagen blev det officiellt att han tar över sportchefsuppdraget i sin tidigare klubb Karlskrona. Annons. Karlskrona har jagat en ny sportchef sedan säsongen...

Nye Tottenham-tränaren: ”Han förändrade mitt liv”

Nye Tottenham-tränaren: ”Han förändrade mitt liv”

Ryan Mason, 29, är ny interimtränare för Tottenham efter att José Mourinho fått kicken. Mason, som tvingades avsluta karriären efter otäck skallfraktur, tackar en annan föregångare för att han lyckats ta sig dit. – Mauricio Pochettino gav mig möjligheten, säger...

Använd Klimatklivet: Få kostnadsfri hjälp med att investera i en gaslastbil

Använd Klimatklivet: Få kostnadsfri hjälp med att investera i en gaslastbil

Genom att köra på flytande gas kan ditt företag både sänka bränslekostnaderna och koldioxidutsläppen. Fram till den 25 april kan ni få gratis hjälp av Gasum med ansökan till Klimatklivet – som ger ekonomiskt stöd med upp till 60 procent av merkostnaden för...

Lämnar moderklubben för allsvenskan

HK Aranäs tackade av mittnian Isak Karlsson på sin hemsida för en vecka sedan. Nu står det klart var 19-åringen tar vägen. Under säsongen lånades han ut till allsvenska Kärra HF – nu blir det en permanent flytt till Göteborgsklubben. Mer om e-tidningen:.

Peg Parnevik lämnar Instagram efter hatstormen

Efter hatstormen mot Peg Parnevik och hennes pojkvän Filip Lamprecht så väljer nu Peg att lämna sociala medier. Det blev helt enkelt för mycket för Peg, som nu berättar att hon "helt enkelt inte mår bra".

Sökandet efter Peter, 46 – största insatsen någonsin

Sökandet efter Peter, 46 – största insatsen någonsin

Oroliga grannar, vänner, anhöriga och allmänhet samlades på Kroppkärrs IP på onsdagen i sökandet efter Peter, 46. – Vi kommer hålla på tills det inte finns någon sökare kvar, säger Susanna Thörnquist, operativ chef på Missing People Värmland.

Logitech släpper Combo Touch-fodral till nya iPad Pro Tangentbordsfodralet med touchpad

Logitech släpper Combo Touch-fodral till nya iPad Pro Tangentbordsfodralet med touchpad

Efter det att Apple igår presenterade nya iPad Pro-modeller har Logitech inte helt oväntat visat upp ett nytt fodral med tillhörande tangentbord som pass...