Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 29 Mars 2021

29 Mars 2021

Vaccinsamordnaren: Janssens vaccin till Sverige i april

Vaccinsamordnaren: Janssens vaccin till Sverige i april

Det holländska läkemedelsföretaget Janssens coronavaccin kommer att börja levereras till Sverige i mitten av april, säger vaccinsamordnaren Richard Bergström till Aftonbladet.

Ökning med 20 covidpatienter över helgen

Antalet covidpatienter har nästan fördubblats på Skaraborgs sjukhus under helgen. Under måndagen vårdas 44 patienter med covid-19.

Nu återupptas Astra-vaccinationerna i länet

Smittspridningen går åt rätt håll i länet, även om den fortfarande ligger på en hög nivå. Nu meddelar Region Västerbotten också att man återupptar vaccinationerna med Astra Zenecas vaccin efter stoppet. Joel Lindberg. redaktionen@folkbladet.nu. Annons.

Sofia Nerbrand: Ge silkessnöret till den kinesiska regimen

Sofia Nerbrand: Ge silkessnöret till den kinesiska regimen

Västerländska företag kan inte köpa varor som tillverkas av slavarbetare i Kina. En uigurs liv är mer värt än en billig och blodbesudlad bomullsklänning.

FHM: Max åtta i studenternas partybussar

FHM: Max åtta i studenternas partybussar

Studentflaken är förbjudna för andra året i rad och landets blivande studenter försöker hitta nya vägar till firande efter ett år av hårda prövningar. Flera uthyrare vittnar om stort intresse för partybussen som alternativ – men det finns en hake: Max åtta personer...

Många vill ha hyrbil i påsk

Efterfrågan på hyrbilar är stor inför påsk och i Stockholm är bilarna nästan slut hos vissa företag. Bokningarna visar att många svenskar planerar att resa under långhelgen.