TT-FLASH: Riksbanken rör inte räntan
Text & Foto: unt.se

TT-FLASH: Riksbanken rör inte räntan

Riksbanken låter styrräntan ligga kvar på noll procent, enligt ett pressmeddelande.

"TT-FLASH: Riksbanken rör inte räntan" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 28 April 2020

28 April 2020

Skärpning önskas om klimatmål

Skärpning önskas om klimatmål

Så vill EU-parlamentets svenska klimatgeneral gå vidare i striden för ett utsläppsneutralt EU om 30 år. ANNONS. TT. Uppdaterad för 4 timmar sedan 14:40 - 28 apr, 2020. Jytte Guteland (S) är EU-parlamentets huvudrapportör för förslaget om en ny klimatlag...

Bernmar (V) förstamajtalar – som orch

På 1 april gick Vänsterpartiet i Umeå ut med att partiet flyttar förstamajtåget till datorspelet World of Warcraft. När det stod klart att det rörde sig om ett aprilskämt blev många besvikna. Så besvikna att Vänsterpartiet nu valt att göra skämtet till verklighet.

Kritiska jämförelsen: Sverige mot Norden

CNN ifrågasätter i en artikel hur väl den svenska strategin mot corona fungerar. Sverige jämförs med sina nordiska grannar. Sffrorna ser inte alls så bra ut.

Säpo om coronahot

Säpo om coronahot

I en tid när många jobbar hemma ökar risken att känslig information sprids och delas på ett felaktigt sätt. Nu varnar Säkerhetspolisen för cyberspionage och andra hot mot samhällsviktig verksamhet.

MSB pausar utveckling av digitala coronaverktyg Folkhälsomyndigheten vill inte ha dem för tillfället

MSB pausar utveckling av digitala coronaverktyg Folkhälsomyndigheten vill inte ha dem för tillfället

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) meddelar idag att man pausar sin utveckling av digitala verktyg som var avsedda att användas för att spåra och kanske begränsa smittspridningen av det nya coronaviruset i Sverige. Anledningen till ...

Minister kritisk till Ikea-öppning i Danmark

Möbeljätten Ikea öppnade på måndagen sina fem butiker i Danmark, trots att näringsminister Simon Kollerup (S) i helgen uppmanade företag att avvakta tills regeringen bestämt takten i hur samhället ska öppna igen.