Experten om Facebooks nya drag: Når inte alla
Text & Foto: sydsvenskan.se

Experten om Facebooks nya drag: Når inte alla

Coca-Cola och Unilever är två av flera storföretag som bojkottar sociala medier som annonsplats, mot bakgrund av den ökade uppmärksamheten kring rasistiskt innehåll på flera plattformar. Det har fått Facebook att reagera. På fredagen meddelade företaget...

"Experten om Facebooks nya drag: Når inte alla" går att läsa i sin helhet på sydsvenskan.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Storbolagen bojkottar Facebook

svd.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Lördag 27 Juni 2020

27 Juni 2020

Regioner bryter med Postnord

Regioner bryter med Postnord

Statliga Postnord har misslyckats med att i tid leverera uppåt tusen coronatester som Region Kronoberg och Blekinge skickat till ett labb i Uppsala.

Unilever stoppar reklam inom sociala medier

Den multinationella dagligvarutillverkaren Unilever avbryter annonsering på Facebook, Instagram och Twitter i USA resten av innevarande år och hänvisar till den polarisering som sociala medier orsakar.

Elons drömstart med nya e-handeln: ”Upp 100 procent”

Elons e-handelssatsning kunde inte ha sjösatts lägligare. När man tände upp nysatsningen i mars gjordes det i samband med att Covid-19 drog in över landet och svenskarna svämmade till webbutikerna när de plötsligt skulle undvika det fysiska mötet.

Lundbergs Fastigheter, Stockholms Stadsmission, Norrköping, Spiralen

Lundbergs Fastigheter, Stockholms Stadsmission, Norrköping, Spiralen

Stadsmissionens första butiksverksamhet i Norrköping blir att öppna affärsrörelse i Spiralen. "Vi behövs i samhället", hävdar direktorn Sanna Detlefsen.

Anders Ygeman lyser med sin frånvaro under elkrisen

Anders Ygeman lyser med sin frånvaro under elkrisen

Så sent som i vintras krävde Liberalerna att regeringen inleder en oberoende granskning för att se över möjligheterna till att driva vidare Ringhals 1. Det sa regeringen dessvärre nej till, skriver Arman Teimouri (L) och Louise Eklund (L). Dela. Kopiera länk.

Stordalen: ”Vi är på väg upp”

Petter Stordalens hotellkedja Nordic Choice och resebolag Ving har vänts upp och ned under våren. Nu börjar vindarna sakta men säkert vända – men miljardären varnar samtidigt för att krisen kan skapa en förlorad generation. – Det viktigaste är att vi inte...